Leállnak az All Points Bulletin szerverei

A Project: MyWorldöt még sikerrel tovább tudták passzolni, többre viszont nem futotta: az első Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds végleg bezárja a kapuit, az All Points Bulletin szerverei pedig leállnak. A játék három hónapot sem élt meg, utólag sem vette meg senki.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
Na most örülök, hogy nem vettem meg a játékot. Sokat gondolkoztam rajta, de aztán nézegettem videókat és eléggé üresnek kihaltnak és élettelennek tűnt a város s végül ezért nem vettem meg. Ezek szerint jól láttam a helyzetet. Kár érte, amikor először bejelentették érdekes dolognak tűnt, csak a kivitelezés nem volt jó, igazából annyira nem is csodálkozom, hogy elbukott.
#19
Hát ez.....Cumi
#18
és akkor most drukkoljatok hogy egy freemmorpg-t csinálnak belőle vagy alapból egy freemmo-s csapat veszi meg ... de ha ez meg sem történik akkor meg fogjuk magunkat és játszhatunk tovább a tört szerókon bár én csak 1-ről hallottam
#17
#11: én is
#16
#11: én is
#15
Kár azért a karakter-kreálásért :'(
Én szívesen kipróbáltam volna.
#14
Pedig pont most gondolkodtam, hogy kipróbálom :(
#13
Hehe, a Tabula Rasa legalább másfél évig bírta. :)
Visszaadni az árát? Ezt ők sem gondolták komolyan. Milyen alapon? A játék MMO, de maga az licensz és a telepítőfájlok, meg a 30 napos "ajándék" gamecard ezt árulta, ezt vették meg. A játék 3 hónapra megbukott. Vége.
#12
#10: úgy se bírják üzemeltetni hogy fizetnek érte, hát még ha ingyenes lenne
#11
ez jó sok embernek fájhat, jó sokba... tudtam, hogy egy elbukott fos lesz :)
#10
#7: Hát nem állítanák le okoska! de így nem játszik vele senki aminek örülök! :D
#9
Kár érte láttam róla vidit nagyon tetszett szivta aki megvette. Ja és hogy vigyék vissza a boltba?Tuti azt mondjá hogy nem,nem vesszük be.Szóval a kukában van 10e ft.
#8
#5: Rohadt jó a játék, csak nincs nagy hire :(
#7
#5: Már nem azért de hogyha nem lesznek szerverek akkor hogy akarsz játszani vele még ha ingyenes is???
#6
Érdekes, pedig nekem tetszett az ötlet.
#5
Hehe mekkora szopás aki megvette! Ráadásul pár hónapos játék! Nagyon gáz lehet a játék! Ingyenessé kellett volna tenni szerintem!
#4
#3: Ennél jobb kifejezés nincs is rá :D
#2
cím hiba :D (szerintem)
#1
azigen!