A Visceral már a Dead Space 3-on ötletel

A Visceral Games akármeddig folytatná a Dead Space-sorozatot, viszont csak akkor, ha a rajongók és a kritikusok is kellően támogatják őket - ti vegyetek játékot, mi majd pontozunk, és akkor a Visceral szerint a huszadik Dead Space-t is meg fogják csinálni.

A Dead Space igazi meglepetés volt két évvel ezelőtt, hogy az önismétlésbe fulladt EA-sorozatok után végre egy ütős új cím is feltűnt a porondon a kiadó részéről. A horrorjáték jött, látott és győzött, viszont nem is volt kérdéses, hogyha sikeres lesz (márpedig az lett), a Dead Space folytatódni fog.

A helyzet mit sem változott. A játékot fejlesztő Visceral Games vezető producere, Steve Papoutsis szerint szívesen folytatják a sorozatot, ha a rajongók kiállnak mellettük, és a sajtó sem húzza le az új részeket. Ennek megfelelően már a harmadik rész kapcsán is vannak ötleteik, de természetesen a feltétel itt is adott: a fellegekbe kell emelni a Dead Space 2-t. "Már vannak ötleteink arról, hogy merre vigyük tovább a történetet" - kezdte Papoutsis. "Persze annyira nem részletes még a dolog, de például nemrég adtuk ki a legújabb regényt, a Martyrt, és beszélgettünk az Unitológia eredetéről is."

"Keményen dolgozunk azon, hogy a sorozat egyre jobb legyen, szóval van rá esély, hogy elkészüljön a Dead Space 3, 4, 5, 6, 7, 10 és akár a 20 is, viszont ha nincs mögöttünk támogatás, nincs értelme megcsinálni őket." Ha egyszer tényleg megjelenik a Dead Space 20, újra elővesszük ezt a cikket.

9 komment - szólj hozzá!