Kihagyhatja végül a PC-t a Super Street Fighter IV

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 23.
  • Gyászhír
Link másolása
A Capcom jelenlegi álláspontja szerint nem jelenik meg PC-re a Super Street Fighter IV, noha az előző játék szépen szerepelt ezen a platformon is. A készítők nem zárják ki, hogy egyszer majd boltokba kerülhet az anyag, addig viszont muszáj lesz valami hatékony védelmet találniuk a kalózok ellen.

Igaz, a bemutatkozása előtt sokáig nem volt más normális verekedős játék a platformon, de a Street Fighter IV meglepően jól szerepelt PC-n, s bár a Super Street Fighter IV számítógépes átiratára is lehetett számítani, a Capcom jelenlegi álláspontja szerint ez a verzió mégsem fog megjelenni. Az ok természetesen nem más, mint a kalózkodás.

A 4Gamernek adott interjúban, a játék producere, Yoshinori Ono árulta el, hogy bár a Street Fighter IV jó eladásokkal büszkélkedhetett, már az a játék is népszerű volt a kalózok körében - ezért döntött úgy a Capcom, hogy nem csorbítják tovább a Street Fighter IV hírnevét egy újabb PC-s verzióval, amelyet "a világ bizonyos pontjain ingyenesnek tekintenének."

Szerencsére Ono nem zárta ki a későbbi megjelenést. Miután a játékot a Taito DirectX-alapú Type X2 játéktermi gépére tervezték eredetileg, ezért a PC-verzió gyakorlatilag már 99 százalékban készen van - Ono szerint ha a Capcom kifejleszt egy erősebb másolásvédelmi rendszert, még van esély a PC-s Super Street Fighter IV-re.

15.
15.
caleb007
#14: Ember, hát világosan le írtad, hogy "a verekedős játékok nem is valók pc-re azok konzolra születnek". Ezen mit lehet félreérteni? Szó szerint ezt írtad. Még te nézel minket hülyének. :S FPS meg kezelhető, célzásresegítéssel. mert anélkül nekem ne magyarázd be, hogy jó konzolon célozni. Nekem is van PS-em. Egyébként sem véletlenül vetik el sorozatosan azokat az ötleteket a fejlesztők, hogy multiban összeeresszék a konzolokat a pc-sekkel. A konzolosoknak esélyük sincs az egér ellen. Még rásegítéssel se.
14.
14.
360Petke
Ha elolvassátok újra.pontosan a levelet..nálam szó sincs arról h PC-re ez nem való meg az nem való...csak tény,hogy a konzolnak alap felszereltsége az analógos Joystick...és ezerszer jobb azzal játszani...én csak azt mondom,hogy ami legelőször analóggal jelent meg....annak csak több köze van a konzolhoz..leesik vége? FPS-nek nincs helye?ez hülyeség..WoW féle MMORPG-knek nincs azt belátom mert a kezelhetetlen lenne konzolon...na de FPS...:D ez jó volt:D
13.
13.
Norbi-wan
Már nem azért, de aki illegálisan akarja megszerezni a játékot, az konzolra is megtudja illegálisan szerezni.
12.
12.
caleb007
Hát igen a kalózkodás.... Azért lehet könnyen a pc-re mutogatni, ha feljön ez a téma, mert az illegálisan másolt pc játék minden pc-n megy, konzoloknál meg ugye módosítani kell a vasat. Egyértelműen körülményesebb konzolon warezolni, De ha a konzolokon is olyan egyszerű lenne a warez, akkor apuka se venné meg Petikének a játékot, hanem letöltené. Csak hát nem mindenkinek van olyan ismerőse aki megcsinálja, idegeneknek ugye nem mindenki hagyja szívesen, hogy belenyúljon a box-ba, meg amúgy is pénzbe kerül a chippelés. Különben például a F1 kb. 1 nappal hamarabb fent volt torrenten már PS3-ra is, mint PC-re.
Az meg miféle álláspont, hogy nem való egy bunyós játék PC-re? FPS játék se való konzolra, mégis van. Sőt.
11.
11.
mephi
#7: 32 évesen kétlem, hogy fiatal lennék. Jól emlékszem, amikor a SF és a mortal megjelent a játéktermekben, nem egy húszasom bánta. De amint kijött PC-re a mortal, én ott is hagytam a játéktermeket. Bocs de számomra a mortal mindig is PC-s élményként fog a fejemben megmaradni.
A konzol meg most ennél a hírnél egy csöppet sem érdekel, hiszen itt szó sem esik róla...
Szóval van létjogosultsága ennek a játéknak PC-n is, mert az aki azt mondja, hogy játszani csak egy típusú gépen (mindegy, hogy konzol vagy PC, vagy játéktermi játék) az szűklátókörű.
Ennyi erővel kártyajátékkal csak automatán lehet játszani, mert ott jelent meg... lol.
9.
9.
Top Secret
A pc-sektől mát mindent elvesznek még jó hogy a nagyon címek pl:COD,NFS megjelenik pc-re.
7.
7.
360Petke
#2: NE zavarjon,hogy az egész a játéktermi mókákon indult...ahol mihez is hasonlítanak inkább a gépek meg a billek meg az analóg?ja..konzol....de az igaz h sok játék volt..de ennek konzolon a helye..aki pedig azt meri mondani h ez kontrollerrel játszhatatlan..az fiatal..régen csak azzal lehetett streetezni..akár játékterem akár PS1...
6.
6.
pjoco
Mert konzolra nem ingyen van aki akarja! pfff Ezek tudomást sem vesznek a flashelt konzolokról csak a PC a rossz meg a gonosz!
5.
5.
MadDragon
Éppenséggel az alap Xbox kontroller szörnyű verekedős játékokhoz, főként a D-pad.
4.
4.
LiMiT
3: Én ezzel nem értek egyet :) PC-n toltam eddig az SF4et, controller nélkül persze. Most egy ideje van egy jóféle controllerem, gondoltam letesztelem a gammát, hátha jobban megy, de az istenért nem akar sikerülni a kombó... még az alap mozdulatok is sokszor félre sikerülnek, pedig nem 5 percet töltöttem el vele! Persze ez csak az én véleményem, és gondolom hogy aki gyerek kora óta vmiféle controllert forgat a kezében, az úgy keni vágja a témát hogy ihajj, de én gyerek korom óta egérhez meg billentyűzethez vagyok szokva :)
3.
3.
mohaneji
#2: Engem nem zavar:D és remélem kiadják h tudj vele gémelni de attől még a verekedős játékok konzolon a legkényelmesebbek
2.
2.
mephi
#1: Az ne zavarjon, hogy régen PC-re rengeteg verekedős játék volt. Az se, hogy direkt az SF4 kedvéért vettem új kontrollert a PC-hez.
Szóval most kicsit szomorú vagyok. De bízok benne, hogy idővel kiadják ezt a játékot a megfelelő védelemmel ellátva.
1.
1.
mohaneji
Én megértem Ono-san álláspontját. amúgy a verekedős játékok nem is valók pc-re azok konzolra születnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...