Az EA visszavágott Bobby Koticknak

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Kotick úrnak bizony igen élces a nyelve, a diplomácia piszkos útjára lépett, amikor legnagyobb konkurensének is beszólt. Természetesen a gúnyolódó megjegyzéseit az Electronic Arts sem hagyhatta szó nélkül. A brazil szappanoperákra jellemző szájkarate folytatódik.

Az EA-nél az verte ki a biztosítékot, hogy Kotick halálos nyugalommal mondta azt, hogy cégük folyamatosan csak erőlködik és az igazán nagy fejlesztők nem akarnak náluk dolgozni. Az EA szóvivője még tegnap este válaszolt a rágalmakra:

"Kotick kapcsolata a tehetséges fejlesztőkkel jól dokumentált perekre és megszorításokra korlátozódik. Cége három nagy frencsájzra épül: egy fantasztikus állandó világra, amihez neki semmi köze nem volt, a másik meredeken ível lefelé, a harmadikat pedig folyamatosan pusztítja el Kotick saját arroganciája."

Nem nehéz kitalálni, mikre gondol az EA. Az állandó világ a World of WarCraft, aminek alapjait már akkor lefektették, mikor még az Activisionba való beolvadásáról szó nem volt. A "meredeken ívelő" a Guitar Hero rókabőrei. A "harmadik" cím a Call of Duty, mely az eredeti fejlesztők távozásával több sebből is vérzik, még szerencse, hogy a Treyarch van most soron, így a megmaradt Infinity Wardnak van ideje rendbe szednie magát.

Kotick úr folyamatosan szerzi a haragosait, nem lesz ennek jó vége, mi szóltunk!

32.
32.
#29: tény hogy sok a barom, de a példádnál maradva azt nem lehet elvitatni hogy többségében azért ott vannak a pl a politikus szakmában. ergo nem nagyon lő mellé aki ilyet állit - főleg itthon, de kétségkivül igaz hogy az általánositás a legrosszabb amit tehetünk. én ismerek sok zsidó vallású embert, semmivel sem jobbak vagy rosszabbak bárkinél, sőt a legtöbbjük ugyanúgy szívja a mindennapokat, nincs kolbászból a kerités.
jelen esetünkben az úriember szinte ránézésre zs, nem mintha ez bárkit zavarna. gondolom már vsz egyébként is kitagadták a berkekből.
a gond az anarchistákkal van, akik szembemennek mindennel és mindenkivel, mert úgy gondolják hogy az úgy jobb lesz.
és ha van hozzá hatalmuk, mint pl bobi bácsinak, akkor bizony addig meg is maradnak a posztjukon amig a többség ezt tűri.
30.
30.
McDuff
#25: jaja,csak az benne a durva hogy ezek több milliárdot érő cégek vezérigazgatóiXDDD
29.
29.
Exinor
#26: Hagyd rájuk. Csak a színvonalukat tükrözi. Össze vissza dobálóznak a hülyeségekkel amikkel a média meg a sok barom tömte az agyukat és gőzük nincs arról, hogy mi mit is jelent, engem pl nagyon sértene ha zsidó vallású lennék és minden pénzéhes "üzletembert" vagy politikust lezsidóznának... hogy régen mi történt arról inkább a nagyszüleimről beszélgetek el, akik átélték a dolgokat és sok dolog el van már ferdítve, nagyon sok...

Az EA meg igazat mondott, bár a WoW a Blizzardhoz tartozik, annak nem sok köze lehet az Activisionhoz, vagy fene tudja, de a Blizzard nélkül már rég elsüllyedt volna az Acti Kotickkal együtt...
28.
28.
K/G.
Bírom az ilyen önjelölt emberjogvédőket:)
27.
27.
gamerplayer
#21: Ha zsidó, akkor zsidó...nem mondthatjuk rá, hogy német, vagy nigger, mert nem az.
#21: nekem az amcsi sértő lenne xD
26.
26.
K/G.
#21: Hmm? Ez a faszi zsidó. Ezzel sértelek téged? Vagy ha magyarnak nevezlek az sértő? Vagy az amcsit amicsnak, az is sértő? Na ne má'.....
25.
25.
kevinbutler
Olyanok mint a veszekedő gyerekek
24.
24.
mohaneji
:D azért EA rendesen vissza oltotta Kotickot
23.
23.
gamerplayer
#15: xDDD Ez jó xD szalonnát xDDDDD Kot-Kotick de utállak Én téged :)
22.
22.
exonic
Ebből a végén Mónika-show:Mozifilm lesz xD
21.
21.
faint13
OFF
#14, 15, 16: grat a kultúráért.
ON
Kotick ezt megkapta:D de sztem még 1-2 nap és erre is válaszolni fogXD
20.
20.
Kyuubi
Pont az EA-nek szólt be, ami napjaink egyik legjobb kiadója lett, és már egy ideje sorban adja ki a jobbnál-jobb játékait... Kotick egy sz@ros segg.
19.
19.
Nesquik
Szerintem ez még csak a jéghegy csúcsa. :) Várjuk ki a végét nem adok neki 1 évet és az összes gamer ott fog sztrájkolni az Activision székháza előtt és mindenki azt kiabálja: "MONDJON LE!!!" x)
16.
16.
The Lone Drow
#14: "Ha a zsidó eltűnik, a tehetség feltűnik..." Ezen jót mosolyogtam :) de100%-osan egyetértek.
15.
15.
k o x [R] .
#14: erről a zsidózásrl nekem az jutott eszembe, hogy: dó ré mi fá szó lá ti dó, szalonnát eszik a zsidó
13.
13.
krisz95410
Jájj Kotick most megkapta! azt hitte szó nélkül haggya ezt az EA :D tévedett Igaza van a szővivőnek Hajrá EA!
12.
12.
pjoco
Jó volt! :D Kotick egy szarevő!
11.
11.
Kerik
Nem tom ogy vagytok vele de szerintem ezekből a vitákból jo kis Barátok köztös jelenet lenne XD
9.
9.
Robbie17
XDXD Jól ellehet szórakozni ezeken xD
8.
8.
daenath
Kivancsi volnek mit pofazna Kotick ha a Blizzard ki lepne toluk? Amugy ezeken az ActiKotick cikkeken mindig jot derulok :)
6.
6.
gamerplayer
Ez szép volt, de ezt a pofájába kéne mondani, nem csak üzenni. :D
5.
5.
PolluxHUN
ezazz...[gúnyosankacagokszmájli]
3.
3.
Hunner
#2: Ezen most hangosan felröhögtem :DDD

Egyébkéntigaza van az EA-nek. Kotick egy pökhendi férfinemiszerv :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...