Decemberben jelenik meg az új Donkey Kong

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Még karácsony előtt boltokba kerül Európában a Donkey Kong Country Returns. A Wii-exkluzív játékot akár kooperatív módban is tolhatjuk, hiszen Donkey mellé Diddy Kong is csatlakozik kalandhoz: dzsungelekben, tengerpartokon és ősi romok mellett kell majd helytállniuk.

Az új Donkey Kong fejlesztésével a Metroid-játékokat is jegyző Retro Studiost bízta meg a Nintendo, a mai bejelentés szerint december 3-án kerül boltokba az új rész. Új képeket is kaptunk, ezeket a galériánkban találjátok meg!

A Donkey Kong County Returns a már jól bevált oldalnézetes platformer játékmenetre épít, a látványt és az irányítást viszont felturbózták a készítők. A sorozat történetében először kooperatív módban is lehet játszani, sőt új eszközök - mint a már most legendásan hangzó Földimogyoró-vető - is a játékosok segítségére állnak majd.

6.
6.
szpal
Pontosan ezek a játékok miatt irigylem azokat akiknek Wii konzoljuk van. Nincs nagy grafika, de olyan játékélményben van részük, amivel ritkán lehet találkozni a többi gépeken... Még emlékszem a super nintendos korszakra...
Mario-k, donkey...sajna még egy konzol nem fér bele..
5.
5.
HATRED
super nintendón a legjobb igazi retro game
4.
4.
soren ktp123
Húú de jó :D régi szép emlékek..::D
3.
3.
daenath
Kar hogy csak Wii-re jelenik meg, imadom a DK sorozatot :(
2.
2.
Top Secret
Én meg nintendon nyomtam nagyon régen sokat szórakoztam vele.
1.
1.
zsilvolgyi
Egy régebbivel játszottam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...