2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#65
nagyon ritkán olvasom a kommenteket de észre vetem hogy ez az Ingen direkt oltogatja,meg hergeli az embereket a forumon,tudom sok ilyen fasz van ,de hogy egy operátor vagy mia faszom az ne irogasson ienekt nem???
#63
tuti mindet megnézem
#62
#49: na az királyság ezt nem tudtam
#61
Nagy SW rajongónak tartom magam,és leszarom hogy fantasy vagy scifi kategóriának tekintjük,mert belefér mindkettőbe!(Talán nem véletlenül ment a Discovery-n a "A Csillagok háborújának hatása a műszaki fejlődésre" c.sorozat ahol a filmben látott "tudományos" találmányok jelenlegi megfelelőit mutogatták be...)
Én egy dolgot nem értek!Magyarországon miért nincs normális DVD vagy BlueRay kiadvány ahol pl a részeken szépen kikevert 5.1 magyar hang van?
(Ha most valaki azzal jön,hogy angolul nézzem mert köcsög aki szinkronosan néz SW-t vagy bármit az vegye fel velem a kapcsolatot és szeméklyesen lerendezzük... ;) Kösz! )
A 3D-re kiváncsi vagyok,bár megfájdul tőle a fejem,az Avatarról is fejgörccsel jöttem ki,de nagyon tetszett...
Szerintem jöhetne még SW folytatás/előzmény hiszen egy teljes univerzum vár kiaknázásra,rengeteg még benne a lehetőség!
Akinek nem tetszik az meg nem nézi,ne legyünk olyanok mint a Fanboys c. filmben ahol a SW-fanok és a Trek-esek egymás vérét szívják! :D :D :D
#60
#58: Az ILM mindig a kora előtt haladt, így nagyon valószínű, hogy ők nem fogják elcseszni.

Tegnap hagytam az egészet, de utólag elolvasva nem látok én se ideológiai vitát. Ha valamilyen irodalmi műnek vagy filmnek van definíciók szerinti műfaji besorolása, akkor azt a megfelelő kategóriákba tesszük. Az meg már szűklátókörűség (nagyon finoman fogalmazva), hogy ha valamiben űrhajót látunk, az már sci-fi, az űrhajók semmilyen tudományos célt nem szolgálnak, mint a mitológiák legtöbbje, ez időtlenséggel rendelkezik, az űrhajók itt nem többek, mint árbocos hajók az óceánokon és tengereken, van ami könnyebb és gyorsabb, van ami nagyobb és erősebb. A Sci-fi elemeket szeretem, de a műfaját nem, aki egy hangyányit is ért a filmekhez, tudja miről beszélek.

Teljesen más, de mégis valamilyen szinten kapcsolódik, erről jutott eszembe, akit nem érdekel, innentől OFF: Pont a napokban olvastam a legnyálasabb F1 gamer oldalon, hogy mennyire fanatikusan védik a játékot, hogy ez sokkal de sokkal überbrutál szimulátorabb játék (sőt, lényegében nyílt levéllel megtámadták a szimulátoros közösségeket, elég gerinctelen diplomáciai húzás egy nagyobb közösséggel támadni egy kisebbet, innen is gratulálok a "bátorságukhoz"), mint az Rfactor, mindezt a megjelenés előtt!
Michelisz Norbert, akit joggal nevezhetünk máris magyar legendának, hisz a WTCC-ben versenyez, tegnap elájult a játék grafikájától, de 90%-ban inkább arcade játéknak nevezte, mintsem szimulátornak, az RFactort megdicsérte, hogy szinte már valósághű.

Én nem vagyok se az Rfactor, se az F1 2010 ellen, de akkor ezúton üzenem a hülye magyar F1 oldal rajongóinak, hogy nem tisztességes a népszerűségből kiindulva nyílt támadást indítani a szimulátoros közösségek ellen, főleg ha nincs is igazuk.

De ennyi, jó ideig megint hanyagolni fogom a Gamekapocs kommentálást, valamiért sose jön össze egy olyan komment, amibe ne lehetne belekötni, még ha a legnagyobb jóindulattal írom akkor is van aki belekössön, így viszont nekem ehhez már nincs kedvem :/
#59
Én magam is láttam nem 1szer a SW-t, de megnézném 3d-ben függetlenül hogy mennyire sikerül a térbeliváltozat.Abidossal eggyetértve én is szeretem a Csillagkapu-sorozatot, majd a Csillagkapu-Atlantiszt, most az Csillagkapu-Universum-ot.Meg fog az egész film, élvezem hogy elvisznek egy kicsit egy másik világba, ami leköt és elgondolkoztat.Én valóban szeretem a Sci-fi-t, a mitikus filmeket-függetlenül hogy ki mennyire rajongó.
#58
Egyébként meg ha valakik meg tudja csinálni ezt az utólagos 3D dolgot profin akkor azok az ILM-es srácok/csajok.

Akinek tetszett az SW annak valszeg 3Dbe is tetszeni fog aki meg eddig se bírta az ezután se a 3D miatt lesz oda érte. Lucasnak meg már nincs értelme újabb SW filmeket forgatni, lévén a könyvek már rég továbbvitték a sorozatot és mivel az ő engedélyével történt mindez így max a könyveket filmesíthetné meg. Ha elmenne egy tök más irányba az totál értelmetlen lenne, bár a pénz szeretete sok mindenre képes motiválni az embert.
#57
#31: Ismét kitettél magadért a kommenteddel grat! Senki nem csinált itt ideológia vitát csak megállapítottak egy tényt amire bárki képes aki kijárta a gimit. A Star Wars sokkal inkább fantasy mint sci-fi. Ennyi és pont. Az alapja fantasy és a legtöbb technikai dolog köszönő viszonyban sincs a tudománnyal csak FANTÁZIA szülötte dolog. Van kb. 30 SW könyvem imádom az univerzumot, a szgépes játékokat stb. de ez fantasy. Scif-fi a Battletech meg a Star Trek és társaik.

Erre jöttél te és jól odaszóltál ami megint totálisan felesleges volt. De aki szerint Guillermo del Toro egy világhírű rendező egy Penge 2-ővel meg a két Hellboy-al, azzal felesleges erről vitázni.
#55
#31: BRUHAHAHAHA ! XD Bocsi, de nagyon jokat szorakozok ma itt a komikon ! :D

Szerintem ma veled van az ero, InGen ! XD
#54
#52: A regebbi es az uj reszeket is mar tobb generacio latta szerintem. A jovoben is fogjak meg nezni, de nem art, ha halad a SW is a korral es 3D-ben nezhetik majd meg az eljovendo generaciok.
#53
#50: Hehehe ! XD

1ebkent a Starw Wars NEM 1 tucat film, 1 kulturat teremtett anno a filmvilagban szerintem ( persze, nem csak ott ). Megerdemli, h 3D-ben is elvezhessuk majd.

Persze, akit nem erdekel, az majd mast nez 3D-ben. Elobb-utobb ugy is minden 3D-ben, terben lesz nezheto, raadasul akar tobb szemszogbol, allithato, barmerre forgathato nezetbol is szerintem. Erre mondjuk lehet varni kell meg par evet. ^^
#52
drakecsajModerátor
Nagy lehúzás szerintem, de mindenki dobálhatja rám a sarat nem érdekel.
Lucas bácsi ahelyett hogy újracsinálná 3D-be az SW-t (ami egyébként szerintem nem olyan lesz mint az Avatar 3D technológia) inkább dolgozna máson, vagy találjon ki újat...de ez így tényleg rókabőr. Egyébként is aki látta a régi részeket azoknak ez semmi újat nem fog adni.
#51
tjamesModerátor
#50: De csipkelődős a hangulatod ember :)
Kifogyott a hűtőből a sör?
#50
InGenModerátor
#45: A hős lovag, aki átlát a gonosz és kizsákmányoló cégek álcáján, aki a pórnép fölött áll, és szánakozva nézi, ahogy senkinek nem tűnik fel EZ A HATALMAS ÁTVERÉRS!

Köszönjük hogy megvilágítod utunkat a jövőbe, mester!
#49
#43: Yoda mester benne lehetne, a Force Unleashed II-ben is benne lesz! :-)
#48
#29: azt nehezen, mivel az új köztársaságbeli részekben Luke, Han Solo és Leila szerepelne, de az őket játszó színészek már nem mai gyerekek, másokkal meg gagyi lenne! szóval erről lemondhatunk sajna.
#47
#45: Abban igazad van, hogy a Star Wars is egy olyan dolog, amit 2 évente újra kiadnak, mindig valami más címszó alatt, mindig teljes áron. Bár a 3D-s kiadás ha minőségi lesz, azért mégis csak nyújt majd valami pluszt, de az is igaz, hogy ez a film sem így lett megálmodva, tökéletes valószínűleg sose lehet az eredmény...
#46
#45: most se értelek de mindegy