Új akciójátékon dolgozik a Sonic alkotója

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A SEGA népszerű sündisznójának megálmodója szakít az apróbb WiiWare-es játékokkal és igazi, nagyköltségvetésű akciójáték részleteit fedi fel még ebben hónapban. A Prope csapatának címe Xbox 360-on és PS3-on teszi majd tiszteletét. Lehetséges, hogy a mester szakít a könnyedebb, arcade vonallal?

Tegnap Londonban Yuji Naka elmondta, hogy hamarosan felfedi régóta készülő akciójátékának részleteit, melyről egyelőre csak azt árulta el, hogy PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik. A mester jelenleg az Ivy the Kiwi? Wii-s játékának promotálásával van elfoglalva, de szerencsére beszélt a jövőbeni terveiről is.

"Néhány elég nagy akciójáték project van a Prope-nál folyamatban, de jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy túl sokat mondjak róla. Nagyon szeretnék, de a kiadó sajnos nem engedi <nevet>, annyi bizonyos, hogy nagyon eredeti akciójáték van készülőben és még ebben a hónapban több információt fogunk közölni."

Eddig Naka stúdiója leragadt a Nintendo platformján, de szerencsére a SEGA eléggé nyílt felfogású, így a csapat tiszteletét teheti a két nagyobb konzolon is, kilépve ezzel a kis fejlesztő-kis játék sztereotípiából.

2.
2.
Top Secret
Én se de valami csak lesz belőle!
1.
1.
zsilvolgyi
nem várok nagy durranást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...