Nem sokan vitték végig a Killzone 2-t

A Guerilla Games producere érdekes adatokat osztott meg a nagyérdeművel: ezek szerint habár több mint 3 millióan vásárolták meg a Killzone 2-t, ezek fele sem tolta végig a játékot, mert valahol elakadtak menet közben, vagy megunták és félretették a cuccot.
  • Írta: InGen

Kommentek

#58
Nekem sikerült végig vinni,bár voltak nehéz pályák
#57
#14: Na ja de lehet, hogy túlélte habár kitudja lehet, hogy chiméraként már nincsen szüksége rá. Ha nem ő lesz az se gond, szegény emberiségnek már így is elég baja van.
#56
Én is végigtóltam-már többször is -én sem tudom megunni, de a végén leszedett a mocsok jó párszór-de kinyirtam a ganyét! Majd bummm a fejbe!
#55
#52: milyen igaz, lőni nem is kell csak előre menni. elakadásnál nem feltétlen arra kell gondolni, hogy nem kapta meg az utat. elite-en azért jó nehéz lehet a végén.
#54
#52: Tekken6 Király game!! Gyere online-zni! Nagy harc dúl! Egyébként a Killzone2 vége nagyon szivatós de azért meg lehet csinálni! Akik nem vitték végig azok le maradtak egy brutál jó tűzharcról!
#53
nekem tetszett és végigtoltam :P
#52
nem tom én is most akartam megvenni de elfogyott a boltban és inkább a TEKKEN 6-t vettem meg de azt nem tudom megérteni egy FPS játéknak hogyan lehet nehéz az irányítás meg hogyan lehet néz egy pálya szakasza amikor csak előre kell menni tehát aki nem tudja végig vinni az ratyi má bocs azoknak.
#51
Hmmmm nekem 6 óra kellett hozzá.:D:D Eleinte nekem is furcsa volt az irányítás de hamar megszoktam.
#50
#48: Csak mondtam a 70%-ot.De sok ismerősömnek megvan és ők is vagy túladtak rajta vagy felrakták a polcra dísznek.Mivel nem valami nagy szám játék.És persze törődjenek a játékosokkal ebben egyet értünk.De ezt csinálták eddig is.És ezáltal sorra basszák el a sikercímeket.Példa?DmC.Kell a lazaság ez kell a népnek azt nesze.Mi lett Dante-ból?Egy rossz buzi aki biztosan alányúl egykét szörnynek a játék során.
#49
Nekem a PS3-hoz adták! Ott porosodik a polcon !
Az irányítását nem szeretem, de amúgy nagyon szép játék (XFPS-t sajnos nem szereti)
#48
#47: tök átlagos, semmi extra
ez tetszik:))
a 70% honnan jött ki amúgy?

de van egy olyan is,hogy nem mind arany ami fénylik
másképp: nem az a lényeg, hogy miből mennyit adtak el,mert az legfeljebb azt mutatja mennyire van leegyszerűsítve,hogy minnél több ember tudjon vele játszani

Szal én inkább arra szavazok,hogy jó legyen, törődjenek a játékosokkal(!!, itt ez megtörtént folyamatosan) és ne legyen átlagos.
#47
Aki most a játékosokra fogja hogy csak azért nem viszik végig meg dobják félre mert hülyék hozzá akkor eléggé gáz.Nem bírjátok elviselni azt,ha egy játék valóban tök átlagos és nem érdekli úgy a gémerek 70%-át mint ahogy lennie kellett volna?Nekem is itt van.Végig vittem és elmondom nektek hogy milyen a gém.Egy tök átlagos cucc.Semmi extra.Nulla.Ugyanaz mint az 1.Unalmas monoton az egész.Ez van vérpistikék.
#46
hakydakillahModerátor
hát anno a Killzone 1 nem jött, de a 2est már jónak tűnt, de úgy kb. 2 óra után eluntam magam.. Itt a story nálam 0 pont, csak akciózz és kész. Az Uncharted ebben a részben ezerszer jobb volt, mert ott sokkal jobban érdekelt a story, mint maga a lövöldözés.
#44
#43: Én meg csak szeretném de eliten nagyon szivok...
#43
én kiplatináztam
#41
#40: activision-boby kotick vagy ki

minek csinaljanak hosszu jatekot,ha a 3oraig nyomjak es irany a multi
De ezt mar a splinter cell:chaos theory-nal is leirtak, csak akkor meg a 6-7 oras jatekido volt a rovid.
#40
#36: Basszus, én meg eddig azt hittem, hogy csak tunyák voltak a fejlesztők :P
#39
#26: Ez viszont már divatgamerség. Mondjuk Amerikától mit várunk?