Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Ez a játék 1 nagy kalap szar. Hogy rohadt volna le a keze a programírónak mikor az első billentyűt lenyomta mikor a szemétségeit beleírta. Ez 1 nagy pénz orientált átverés az egész. Hogy költsék gyógyszerre ! ! !
#18
#12: értettem de én meg úgy gondoltam, hogy még lesz is :D
#17
#11: ja szerintem is jobb lesz. megvan az f1 nem is lett szar de azért a gt5 az gt5
#16
hakydakillahModerátor
14.Egyrészt ha a játék szar lenne, akkor nem vennék annyian, nem kapott volna olyan magas pontozást... Másrészt, ha a játék olyan lenne, ahogy te szeretnéd, akkor ki is játszana vele? Ha se kanyarodni, se rajtolni nem tudnánk, mi, átlagos userek...
#15
nem meglepő
#14
Törölt felhasználó
Árkád tucattermék, kiváló marketinggel és egy erős franchise-zal a kevésbé finnyás tömegeknek :) == Kiváló üzleti vállalkozás (üzletileg elhanyagolható fanyalgók tábora).

Komoly szimuláció, fizika, normális bugmentes ai == totális anyagi bukás (vajon mennyien tudnának akár csak elindulni a rajtrácsról, vagy befordulni az első kanyarban, nem, hogy körbeérjenek. :) Ugyan már! Vak vezet világtalant és közben hülyére keresi magát... :(
#13
hakydakillahModerátor
F1-től várható volt, hisz szuper lett :-) Legalább látszik, h az elégedett userek hada mégis nagyobb, mint a fikázóké :-)
#12
7: Nem irtam el... Úgyértem: A Halo reach is évekig/évig dobogós lesz. A Halo 3 2007-es ha jól emléxem.És írtam hogy durva hogy még toplistás. Arra mondtam, hogy a reach is ilyen sikeres lesz. Remélem igy érthető :)
#11
#10: Akkor már inkább a GT5 :D
#10
Jelenlegi célom egy Logitech Driving Force GT kormány, és egy PS3-as F1 2010 beszerzése! Kár hogy ez legkorábban jövő február körül valósul meg :)
#8
Ez úgy lett szar ahogy van.
Az előző F1CE ps3on szarrá veri oda-vissza.
És legaláébb nem csal a gép, meg negyedébe kerül.
#7
#4: elírtad, mert már az ;)
#6
Az f1 aratott.Énis büszkélkedek egy boxos példánnyal.:)
#5
Gondoltam hogy nem utolsó lesz de hogy az1.
#4
1: Az avatar-t elképesztő mennyien veszik, a játékhoz képest.
Amugy az meg csodálatos, hogy a Halo 3 még mindig Toplistás. A reach is ilyen lesz :)
#3
biztos jó ha ennyire viszik..
#2
Az élen nyitott itthon az F1 2010 ---> Érthető, nagyon jó játék. Megérdemli, a remek eladást. :)

(persze attól még nagyon jó lenne már egy patch)
#1
Ezt az Avatar-t tényleg nem tudom hová tenni...