Alakul a Just Cause film stábja

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Tavaly a Variety már beszámolt róla, hogy a Just Cause sem fogja megúszni a megfilmesítést, most pedig ugyancsak ez a lap közölte az első neveket, amelyek összefüggésbe hozhatók Rico Rodriguez jövőbeli, vászonra írt kalandjaival. Dátum természetesen még nincsen.

Akkor nem sokat tudtunk meg az adaptációról, a Variety mindössze annyit tudott megerősíteni, hogy valószínűleg Adrian Askarieh, a Hitman producere áll majd a Just Cause film mögött is.

A jó hír az, hogy Askarieh (akinek egyébként állítólag a Kane & Lynch mozihoz is lesz köze) és a Prime Universe Productions továbbra is kitart a projekt mellett, sőt az L + E Picturest és Eric Eisner, a Disney-fejes Michael Eisner fiát is sikerült megnyerni a munkálatokhoz. Az első információk szerint már a forgatókönyvíró is megvan: Michael Ross, a 2006-os Végzetes kitérő (Turistas) című film írója jegyzi majd a történetet.

A Just Cause sorozat szintén 2006-ban indult útjára, akkor PC és Xbox 360 mellett PS2-re és az első generációs Xboxra is elérhető volt a játék. Az eddig megjelent két rész korrekt népszerűségnek örvend, nem csoda, ha a fejlesztő Avalanche a harmadik rész elkészítését fontolgatja.

5.
5.
Darox
na ez az amire télleg kiváncsi leszek!
3.
3.
Vincenzo
Nah ez a játék szerintem pont tökéletes akciófilm alapanyag, remélem nem rontják el.
2.
2.
KD
a turistas az vicces film... de nem nagy szán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...