Jövő évre csúszik a DC Universe Online

Nem várt nehézségekbe botlott a Sony Online Entertainment: a DC Universe Online nem tudja tartani a novemberi megjelenést, így a népszerű képregény-univerzumon alapuló MMO-juk kiadása 2011-re csúszik, pontos dátummal még ők sem tudnak szolgálni. Semmilyen konkrét okot nem osztottak meg velünk a fejlesztők.

"Ez az extra idő lehetővé teszi számunkra, hogy értelmes módon tudjunk foglalkozni a közösségi visszajelzésekkel" - áll a Sony Online nyilatkozatában.

John Smedley, a SOE elnöke kifejtette: "A DC Universe Online az első játék a maga nemében, igazán hatalmas vállalkozás, az első MMO a DC univerzumban és a PlayStation 3 platformon. Az egész világ elérhetővé válik a rajongók milliói számára, akik kiváncsian tekinthetnek a megjelenésre".

"A külső béta tesztelés és a csúszás lehetővé teszi számuknkra, hogy foglalkozzunk a közösségi visszajelzésekkel is. Mikor a külső béta elérhető közelségbe kerül, akkor meg tudunk osztani több információt az új megjelenési időpontról."

Aki már előrendelte a játékot, hamarabb, egy héttel korábban foghat neki a bétatesztelésnek, mint azok, akik még nem. November 15-e előtt tehát mindenképpen meg kell ejtenünk a tranzakciót. A játékosok VIP-kártyát kapnak ezért, részt vehetnek a Battle of the Legends eseménysorban, sőt az előrendelők jussa még egy speciális embléma is a végleges játékban.

6 komment - szólj hozzá!