Bemutatták a Captain America játékot

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Manapság sokan a ténytől is rosszul vannak, hogy minden második filmben az amerikai zászló lobogását kell bámulniuk: az ő gyomrukat valószínűleg Amerika Kapitány története is megfekszi majd. Az ellenszer: jusson eszünkbe, hogy a kolléga csak egy kiváló képregényhős.

Persze ne tagadjuk: Captain America igazi patrióta, minden lehetséges értelemben. A történet szerint az amerikai hadsereg egy különleges szérum segítségével tökéletes katonát a varázsol Steve Rogersből, aki immáron szuperhősként száll szembe a nácikkal a második világháború során. Slusszpoén, hogy Amerika Kapitány a való életben is a megtestesült amerikai zászló volt: az első füzetek a második világháború során jelentek meg, s ugyan az USA akkoriban még hivatalosan nem szállt be a harcokba, az alkotók nem rejtették véka alá a véleményüket az eseményekkel kapcsolatban - ki nem találnátok, melyik oldalt képviselték.

De térjünk vissza a játékhoz! A Captain America: Super Soldier című multiplatform akciójátékot a Sega és a kanadai Next Level Games fejleszti, a megjelenése pedig jövőre várható a filmadaptációval párhuzamosan. Túl sok extrára ne számítsatok: bunyós játék lesz ez, amelyben derék hősünk serényen forgatja majd a csillagos pajzsát is. (A Vasember 2-ben például sima támaszték volt, szóval nagy dolog ez, kérem!) Bár Captain America pályafutása nem szakadt félbe később sem, az események mégis a második világháborúig nyúlnak vissza, így Vörös Koponya és a HYDRA többi rosszfiújának orra alá kell majd borsot törnünk.

Maga a film The First Avenger alcímmel kerül majd mozikba, a tervek szerint július 22-én lesz az amerikai premier. Aki szereti a Marvel-univerzum összefüggő történéseit, itt minden bizonnyal kiélheti magát, hiszen a történet során Nick Fury (Samuel L. Jackson, természetesen) és Howard Stark (a Vasember apukája) is felbukkan majd. Érdekesség, hogy Amerika Kapitányt az a Chris Evans alakítja, aki Fáklyát is eljátszotta a Fantisztikus Négyesben.

Jövőre még egy adaptációt várunk: a Thorból a mozi mellett szintén lesz játék is, méghozzá ugyanígy a Sega jóvoltából.

30.
30.
Jinbobo
#29: God of war3-at szerezd be mielőbb! Az év akció-kalandja az tuti! Én Platinum trófeáig kipörgettem!
29.
29.
IceColdKillah
#24: Csak hogy tudd. A Bionic Commando 2009 az egyik nagy kedvencem, Az Uncharted 2 valahogy nem fogott meg, a GoW3-at pedig még nem sikerült kipróbálnom de tervezem. Számomra az ideális játék úgy kezdődik hogy karakter készítés, és legalább 40 óra tiszta játék idő. Mint pl: Mass Effect, vagy DragonAge.
28.
28.
X-Master
#9: Nem-e? És a Condemned 1-2?
27.
27.
Optimus Prime
Végre! Erre vártam, a kedvenc hősöm. Ez be kell majd szereznem a film előtt, amit szintén várok. Király lesz ekkor arcot filmen is látni. Ezt ütni fogja többi Marveles címet.
26.
26.
VIPD
#25: hé a gers of war meg az ac-hol marad?
25.
25.
Jinbobo
#24: Lehet mert még nem játszottál igazán űberbrutál game-el! God of War3-Uncharted 2- Bionic Commando/Új/. Ezek már komolyabb játékok mint a Web of shadows!
24.
24.
IceColdKillah
#23: Képzeld nekem is tetszett a WoS! Sőt mondjak vmit? Az elmúlt évek kommentjei alapján nekem szinte az összes gagyi játék tettszett. Mint szoktam volt mondani: ízlések és pofonok.
23.
23.
Jinbobo
#20: Web of shadows? Hogy lehet olyant szeretni!? Szerintem nagyon gagyi lett!
22.
22.
IceColdKillah
Azt hittem hogy mind a játék, mind a film főszereplője Amerika igazi kapitánya lesz... nem más mint Chuck Norris! XDXDXDXDXD

De mos komolyan, SEGA?! Nah akkor a remény is odaveszett. Az Alpha Protocol után a SEGA térjen vissza az arcade rally szimulátorokhoz.
21.
21.
VIPD
#5: én öszintén 2 dolog miatt nem szeretem az amcsi dolgokat:
1:pénz miatt csinálnak mindent az arabokoat is csak az olaj miatt támdták meg(szpt 11 et tálib nem irak szval...)
2:anyi budget sz@* adnak mint a kínaiak....elegem van belölük...
20.
20.
hedzsooo
#19: Ja, vmiert mindig xarok lesznek, pedig lehetnenek jok is. :/

Nekem eddig egyedul a Spider-Man: Web of Shadows tetszett csak igazan. A Wolwerine-es mar nem annyira, a tobbit meg inkabb hagyjuk...
19.
19.
hakydakillah
18. mert már mindkettő volt, és nem volt valami nagy sikerük...
18.
18.
Jinbobo
Engem nem érdekel ez a game. Miért nem valami jó kis PUNISHER játékot készítenek már?! Vagy BLADE játék! Ezekre kíváncsi lennék!
17.
17.
zsilvolgyi
Marvel.... nem tetszetős...
15.
15.
hedzsooo
#1: Nekem is inkabb o a szimpibb, de azert kivancsi leszek, h mit hoznak ki a jatekbol majd.

Altalaban sajnos tenyleg nem tul jok ezek a hosos jatekok vmiert, pedig adva lenne, h kurta jok lehessenek...
14.
14.
adriano28
aszittem captain anus van a címben :D
13.
13.
kevinbutler
A filmre kíváncsi vagyok
11.
11.
brolin10
Remélem lesz olyan jó mint az x-men origins wolverine. :D
10.
10.
tjames
Pikkelytestű, Akhilles szárnyait halántékánhordó, szadócsuklyába bújt céltáblára festett tárcsás szuperhős, jeeeeee
Tipikusan az a hős, aki nem tartozik a kedvenceim közé. Nem a hacukája miatt, elvégre szuperman is kívül hordja az alsógatyáját....az sem égő, csak kellemetlen
Maga ez az "amerikaniszta" hős karakter unszimpi...
9.
9.
adamsfamily
Bukás szagot érzek.Amihez a Sega hozzányúl az jó már nem lehet.
8.
8.
StormForHell
Igazából ha fojesz nem írta volna le azt az amcsiutálos részt ti ezt írtátok volna... ínem hinném. Amúgy Amerika kapitányából kafa jó játékot lehetne kihozni, de majd meglátjuk.
7.
7.
Top Secret
Nem rossz nem rossz de általában el**zák ezeket a játékokat.
6.
6.
mdr88
#5: baszkii... te nagyon el lehetsz tévedve XD
5.
5.
Gt17
2,3,4*
Nemtom mér undorodtok tőle,énis így fogtam fel elsőnek,de hidd el pl ha a németek csinálnának ilyen filmeket meg sok német cég csinálná a játékokat,akkor azt írnátok hogy pfúú én ki nem álom a német filmeket meg játékokat,mert hidjétek el ott nem az amcsikkal kellene németeket ölni....szval ez van -_-.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...