Test Drive Unlimited 2 - képeken a Corvette C1

  • Írta: ATi0021
  • 2010. október 10.
  • Képek
Link másolása
Hosszú csend után újabb látnivalók érkeztek a Test Drive Unlmited 2-ről, melyek néhány napja az új rész hivatalos oldalán jelentek meg. A játékban szereplő autókat közelről is bemutató képsorozat első felvonásában a 290 lóerős, 1957-es Corvette C1-et tekinthetjük meg.

A hallgatás ellenére zajlik az élet az Atari-Eden páros háza táján, ugyanis a szerencsésebbek, köztük jó pár magyar játékos, már egy ideje tesztelheti a TDU2 béta változatát: erről - a titoktartási szerződés ellenére - rengeteg videó és kép található az ismertebb weboldalakon. Regisztrálni még mindig lehet bétatesztelésre, ahova folyamatosan veszik be az újabb és újabb játékosokat, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen a végleges verzióban a megjelenés napján, melyről még mindig csak annyit tudni, hogy valamikor a 2011-es év első negyedévében lesz esedékes. És akkor a képek, kattintásra a galériában találjátok magatokat:

17.
17.
dareal
#16: Nekem nem kell bizonygatni, hogy játszol :-) amúgy nagyon sok magyar tolja. A hétvégén berakott ferrari meg über :-)
16.
16.
Swordfish85
#13: Ennel sajnos nincs jobb mert tegnap volt tesztnap,ma meg nincs tehat nem tudok csinalni: http://noob.hu/2010/10/10/Profil.jpg Amugy azert van 2 kulcsom mert 2 kulon e-mail cimrol is jelntkeztem a betara es mindkettore kuldtek 1et:)
15.
15.
szabi113
Én is bejutottam a PC-sbe, és már most nagyon bejösvős a játék. Én már várom, hogy xbox-on is tolhassam.

(Marhára nem érdekel ki hiszi el vagy sem. Nekem jó, mert én játszok. Ez a lényeg, és nem a pancserek pattogása)
14.
14.
dareal
#13: nem értem, hogy mi a baj. lazán játszhat a játékkal, egy ideje megy a béta. haverokkal mi is toljuk, szinte minden haverom kapott kulcsot, igen bőkezű az atari.

amúgy meg ne provokáljátok egymást, ilyenen összeveszni, komolyan.
13.
13.
dzsiádzsó
#3: Az hogy az avatarod egy tdu 2 screen semmit nem jelent, nagyon kedves vagy de nem pc-n tolom, de kulcs helyett egy ingame képet küldesz és el van rendezve. Amúgy egyre érdekesebb hogy nekem 2 kulcsod is van egy zárt bétához, jól érzem hogy soha az életbe nem lesz egy ingame kép ide belinklve.... ;)
12.
12.
briandog
#11: Ha nemérdekel a játék akkor miért írsz ide?... Amugy megy Én is játszottam vele.. és igen torrentel lezsedtem a bétát és LEHET vele játszani.. Csak hogy a veszekedésnek véget vessek...
11.
11.
ZERO88
A Test Drive Unlimited de rossz egy játék volt!
Ezt sem várom!
10.
10.
gamerplayer
#8: ömm erről az egészről ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=LxLVXUEZivA&feature=related -szánalom ^^
9.
9.
Swordfish85
#8: Engem tudod mi basz fel?Hogy nem alssz itt elottem hogy lassam csak a szad es miert nem tudsz kulturaltan beszelni.EN nem kotekedtem senkivel de a fejeden taposnek parat most ,hogy ekkora a pofad.
8.
8.
Starkiller89
#4: Kit érdekel a profilképed...senki nem nézi meg jobban h mi is az. Miért kell kötekedni? egész nap a gépedre ver*d, és másoknak meg beszólsz ;) kis csicsó :) interneten érdekes mindenki megmeri mondani a másiknak, meg be mer szólni, annyira felb*sz, hogy ilyen gyökerek írogatnak a többi normális játékosnak. S*ggfej(ek)..

megjegyz.: Fogd vissza magad ember! Nem kell mindenkinek beszólni ám napi rendszerességgel! Egyébként is ezzel csak magadat járatod le...
6.
6.
Top Secret
Gyönyörű autó és igen mért kell beszólni most nem védeni akarom Sworld de mért ne tesztelhetné.
5.
5.
Maxxer
én kérném ha lehet:D
4.
4.
Swordfish85
#2: Amugy ha figyelmesebb lennel latnad hogy a profilkepemen is az van es ezt sreenshootbol vagtam,szoval mind1,most raktak be a Q7es Audit es egy kabrio Ferrarit,hatalmas game lessz csak mar jonne ki...:(
3.
3.
Swordfish85
#2: :)Be kell szolni amint lehet ugye?Van meg egy kodom a zart betaba a sajatomon kivul,kered?
2.
2.
dzsiádzsó
#1: Te töltsél már föl egy képek akárhova ahol láthatjuk a te kis tesztelésed, mert kicsit sántít történet, egyenlőre zárt béta van csak....
1.
1.
Swordfish85
En tesztelem,nagyon nagyot fog szolni ez a jatek az tuti:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...