Új X-Men játék készül Destiny alcímmel

  • Írta: InGen
  • 2010. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision kihasználta a New Yorkban zajló képregényfesztivált, a Comin Cont annak érdekében, hogy bejelentsen egy új X-Men játékot. A Destiny alcímmel készülő anyagban több mutánst is irányíthatunk majd, melyek közül egyik sem a film vagy a képregény főszereplője.

Az Activision folytatja, amit a Wolverine-nel elkezdett, reméljük legalább hasonló színvonalon. Az X-Men: Destinyben azonban nem az adamantium beültetéses jóembert irányítjuk majd, hanem új, frissen felvett mutánsokat, akik változatos és látványos képességeket birtokolnak.

A fejlesztők jól kidolgozott, többfelé ágazó történetet ígérnek, rengeteg választási lehetőséggel, aminek a lényege, hogy a játékos teljes szabadságot kapjon a végzete felé. Később a mai nap folyamán tartanak egy előadást erről a Comic Con fesztiválon, így valószínűleg megtudunk még egy-két információt, addig is itt a hangulatos, de nem túl sokatmondó előzetes:

13.
13.
pjoco
#12: Civ V hogy jön ide?
12.
12.
kukac450
az előző is állat volt, szerintem ez is az lesz ... hozzá tenném, hogy Civ V 4ever! - jelenleg ... olyan rohadt jó Hamachin játszani a haverokkal basszus! Az olyan játékokat szeretem még, amikben lehet co-op módban játszani ... remélem ez is olyan lesz!
11.
11.
AmreyP
Nekem böven elég volt a demo...már demo végére megis untam a játékot,a kaszabolás elég unalmasnak tünt és graf se volt valami gyönyörü(igen fontos az is mielött valaki elkezdi mondani..)
10.
10.
pjoco
Nagyon zsír! Előző is az volt! Brutális kivégzéseket pedig tegyenek ebbe is! :D
9.
9.
Giga0509
Fasza,remélem lesz olyan jó mint az előző.Az mindent vitt :D
5.
5.
savior10
Hát ha olyan lesz mint az Wolverines csak úgy, hogy sok választható karakterrel akkor várós lesz a játék
4.
4.
simon 555
#3: majdnem:)
az Wolverine nem "wolferine"
3.
3.
Top Secret
#2: Én csak demoval a wolferinével(nem tudom jól írtam e)és tetszett remélem ez is lesz olyan jó mint a wolferine!
2.
2.
zsilvolgyi
Még soha nem játszottam Xmennnel
1.
1.
Jinbobo
hát ebből a trailerből sok minden nem derült ki. Ha olyan lesz mint a Woverine az jó lenne! Remélem azért nem olyan lesz mint a Marvel Ultimate Alliance, mert az elég unalmasra sikerült!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...