Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Mit tudjátok fogalmatlanok hogy mi is az a virtuális foci, aki nem szereti a fifát az mi a tökömnek ír ide!! A 98-as fifátol nyomom azaz kemény 12 éve valamelyikőtök meg még ennyi idős sincs!! Bruhahaha :-))))) FIFA FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!
#11
Forza 2 megelőzi a 3-mat :D:D akkor most mindenki csóró és megy a leárazott után, vagy tökhülyék az emberek, esetleg anyukák apukák keverik kedves csemetéik kívánságát vásárláskor....
#10
Fifa most megérdemli pc.-n , végre nem ps2.-es grafika. És a játékélmény is tetszik. Pes.-ben idén csalódtam ,többet vártam..
Pedig nagy PES.-es voltam/vagyok úgyhogy marad a 2010+VB PAtch
#9
#8: Mindenképpen adj neki egy esélyt, mert most tényleg PC-re is azt kaptuk, amit konzolra. Számomra 3 fifa volt eddig, a 98/99/07. De most ez is feliratkozott a listámra, nagyon meg vagyok vele elégedve.
#8
#7: Én amikor kipróbáltam a FIFA 07-et akkor az tetszett meg a legjobban.Később megvettem a FIFA 08-at, és azóta nekem se kell a FIFA.De az újat lehet kipróbálom, mivel sokan mondják, hogy újítások az van százai:)
#7
Mindenki ennyire szereti a FIFA sorozatot? Nekem az a véleményem, hogy amióta van FIFA azóta !szinte! ugyan az..., de a grafika mindig javult... Még kb. 2 éve vettem meg a fifa07-et 999ft-ért az euronicsban... azóta se kellett.
#6
Hát várható volt,hogy a Fifa uralja a toplistát,remélem az F1 is sokáig fenn marad.:)
És a PES 2011 ről is lesz majd teszt ? :p
#5
pc-s teszt nem lesz fifa 11?
#3
fojeszModerátor
#1: Lesz majd, csak meghalt az Xboxom, ezért minden tesztjátékom rászakadt a többiekre. Kicsit le vannak terhelve a srácok. :)
#2
Grat a fiasoknak tudnak valamit.:D