Hokis játékon dolgoznak a Backbreaker fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az amerikai focis próbálkozásuk ugyan nem sikerült túl jól, az oxfordi NaturalMotion mégsem adja fel: most egy hokis játékon dolgoznak, amely az Icebreaker névre hallgat. Bejelentés még nem volt, a BBC egyik videójában leplezték le az új projektet - mondhatni véletlenül.

A hokis játékok piacán már évek óta az Electronic Arts és a 2K Games kakaskodik egymással, s egyelőre úgy tűnik, hogy az EA-nek áll a zászló: a 2K visszavonulót fújt, és idén csak Wii-re dobták ki a maguk NHL-sorozatának új részét, hogy jövőre újult erővel térhessenek vissza a HD-konzolokra. Ilyen körülmények között próbál meg betörni a NaturalMotion, ami bátor, de talán kevésbé okos ötlet a részükről.

Az Icebreakert hivatalosan még nem jelentették be, a BBC egyik legújabb videóriportjából (katt a képre!) tudtuk meg, hogy az oxfordi stúdió hokis játékon szorgoskodik. A NaturalMotion munkatársai arról mesélnek, mi mindent csináltak már meg eddig, szó lesz a játékosok motion capture-rel történő modellezéséről és a külsejük elkészítéséről is. Jól láthatóan a recept ugyanaz, mint a Backbreaker esetében: elképesztő motorral próbálják meg átcsábítani a sportág szerelmeseit, ha már a hivatalos licencre úgy sem telik nekik.

A Backbreaker esetében ez a koncepció nem működött, jóllehet a "névtelen" játékosok és csapatok csak az egyik problémát jelentették a sok közül. A 505 Games kiadásában megjelent amerikai focis játék alatt tényleg látványos motor futott, ellenben az irányítás és a játékmenet többi része borzasztóan igénytelenül sikerült.

10.
10.
Top Secret
#9: Végül is teljesen igazad van már csak a minőségére leszek kíváncsi.
9.
9.
Giggsy
#1: Nem kötekedésként, de talán azért mert az elmúlt két évben nem volt jégkorong játék PC-re. Ez talán nem elég ok?
4.
4.
zsilvolgyi
Minek? Min ked el minek nmei ? jajjajjj
3.
3.
pepsus
2: neked meg minek a f**z-ert kell trollkodnod ?:D:D
1.
1.
Top Secret
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...