A THQ-nál már elő is fizethetsz a DLC-kre

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ az október végén boltokba kerülő WWE SmackDown! Vs. RAW 2011-nél vezeti be új előfizetési rendszerét, melynek keretében egyben, némileg olcsóbban fizetheted ki a későbbiekben érkező DLC-ket. Ha fanatikus pankráció-rajongó vagy, megérhet neked mínusz két dollárt az új lehetőség.

Ha tetszik, ha nem, a közhely valósággá vált: a DLC-ké a jövő. A Capcom már komplett "minijátékokkal" meséli el a Dead Rising 2 előzményeit és befejezését, egyes kiadók pedig, mint az Electronic Arts és a THQ azzal riogatják a használt játékokat vásárlókat, hogy a későbbiekben érkező, egyébként ingyenes extrákból ők csak külön díj fejében kaphatnak. Utóbbi most egy új módszert is bevet a biztos bevétel érdekében: az október 26-án boltokba kerülő WWE SmackDown! Vs. RAW 2011 DLC-it már előre, egyben is megveheted.

A Fan Axxes - így hívják az új rendszert - keretein belül a játékosoknak elég egyszer 10 dollárt vagy 800 Microsoft Pontot kifizetniük, s az adott játékhoz minden későbbiekben érkező DLC-t letölthetnek majd. Az új WWE első DLC-jében új pankrátorok (British Bulldog, Lex Luger, Wade Barrett, David Otunga, Justin Gabriel és Layla), új jelmezek (Shawn Michaels és Shad) és egy új ring várja a játékosokat, míg a második kiegészítőben a WCW szorítóhoz és John Cena, Undertaker, valamint CM Punk új ruháihoz juthatnak hozzá a rajongók. A Fan Axxess-tagok ingyen kapják meg a WWE Superstar Attribute Customizer-t és a játék minden feloldható, egyébként fejenként egy dollárba kerülő extráját.

Jól látható, hogy a Fan Axxess tényleg rajongóknak szól, ugyanis a fenti felhozatal összesen 12 dollárba fáj csupán, ezért a 2 dolláros különbség mindössze azoknak éri meg, akik biztosak abban, hogy minden további kiegészítőt meg szeretnének kaparintani.

A THQ a jövőben komolyabban is építene a DLC-kre: egy korábbi bejelentésük szerint az új MX vs. ATV-vel vezetik be azt a hibrid fizetési rendszert, amelynek köszönhetően a bolti játék ugyan olcsóbb lesz, azonban számos extra (további pályák, járgányok és hasonlók) csak DLC-ként szerezhetők majd be. Az új módszer mögött a Fan Axxess-éhez hasonló hozzáállás látszik kibontakozni: ha rajongó vagy, költhetsz még pénzt a játékodra, ha meg nem, a félárú alapverzióval is elszórakozhatsz.

8.
8.
Jinbobo
Szerintem a DLC egy nagy pénzrablás! Ezeket a dolgokat alapból bele kéne tenniük a játékba. A DlC egyedül a mini játékok megvételére lenne elfogadható! De az hogy egy teljes értékű játékot ezzel tegyünk egésszé az már kicsit durva számomra.
7.
7.
Optimus Prime
Régen az ilyen cuccok unlockolhatók voltak, vagy egy nagyobb patchel jöttek. Ma már meg fegyvere se lesz a karakternek, ha nem fizetsz érte. Képzeljétek el pl. a következő Halo-ban Master Chifnek nem lenne fegyvere, mert nem fizetett be a DLC havi díjra és szemben áll a Covenanttal flottával. Vagy az új Dante nem tud felugrani az épületre - és ezzel tovább menni - mert nem fizetett a skill DLC-ért. A Duke Nukem-be meg nem lesz egy hot chick se, mert nem fizetett meg az XXX DLC-t.
Anno szidták az epizódos megjelenést. Mit szólnak majd a DLC megjelenéshez?
6.
6.
Shotgun Blues
#1: Nem spórolsz semmit. Így is plusz pénzt fizetsz ki (már ha veszel DLC-ket) egy olyan tartalomért, amit az alapjátékból vágtak ki. Pl Mafia 2.
Természetesen vannak olyan DLC-k, amik tényleg pluszt adnak. Pl Borderlands DLC
5.
5.
p.balou
3: Aztaaaa! Szószerint ezt akartam írni :D
4: 2 dollár még 500Ft sincs, de tök mindegy.Igazad van, valakinek számít, de akinek igazán az nem vesz sem DLC-ket sem konzolt sem társait :) Nem kötekedésből írtam :)
4.
4.
Top Secret
#2: Miért mondod ezt 2 dollár az 2 dollár(kb 800ft) valakinek igenis sokat számít szerintem jó megoldás mondjuk nem lesz szerintem egy nagyon kaszálás valaki igyis meg ugyis megveszi a DLC-ket.
3.
3.
Maxxer
Valami bojkott legyenmár ,mert ez nemállapot.:S

A THQ a jövőben komolyabban is építene a DLC-kre: egy korábbi bejelentésük szerint az új MX vs. ATV-vel vezetik be azt a hibrid fizetési rendszert, amelynek köszönhetően a bolti játék ugyan olcsóbb lesz, azonban számos extra (további pályák, járgányok és hasonlók) csak DLC-ként szerezhetők majd be" hát basszák meg a dlc.-jüket meg ezt az egészet ,aki kitatlálta a DLC.-t
1.
1.
pepsus
Nekem tetszik ez a ötlet. Föleg ha egy picit többet sporolhatna az ember rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...