Test Drive Unlimited 2 - testközelben a Ferrarik

  • Írta: ATi0021
  • 2010. október 14.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kaptunk a Test Drive Unlimited második részéből. Az Atari és az Eden megint felülmúlták önmagukat, ezúttal két percen keresztül legeltethetjük a szemeinket az olasz autógyártás remekművein. Következzenek hát a Ferrarik, jó nézelődést kívánunk!

Úgy tűnik, a Test Drive Unlimited 2 késésének bejelentése után az Atari marketing-gépezete ismételten kezd életre kelni: nem is olyan régen képeket, a mai napon pedig egy trailert tettek közzé a készítők. Az új videóban a játékból származó in-game jelenteket láthatunk, a középpontban a világhírű olasz autógyár, a Ferrari modelljei állnak. Ezzel az Atari hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült megegyezniük a Ferrarival, így akárcsak az első részben, ezúttal is vezethetjük a dél-európai ország sportautóit - és ne feledjük: a Test Drive Unlimited 2-ben már törhetőek lesznek az autók. Az Eden Games játéka Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re fog megjelenni, várhatóan 2011 első negyedévében.

26.
26.
ATi0021
25. - Sajnálom, ha megsértettelek, nem célom soha. De azért ilyen választ nem érdemeltem. Az meg hogy milyen lesz a TDU2, maradjunk annyiban, hogy kiderül 2011-ben. Addig meg ha tényleg tesztelsz és segíteni akarsz a fejlesztésben, írd le a hiv fórumba a panaszaid. Remélem ebben már nincs semmi burkolt dolog.
25.
25.
adye
#24: off: Ja igen igazad van, nem gondolkodtam sokat a hszen. Mint te ezen a 6 soron. Nem szidtalak, csak tényeket közöltem. Nem parasztoztál le, de burkoltan te kezdted kritizálni az intellektusomat, ergo (lehet egy pici túlzással bevallom) de a jelzőket kiérdemelted. szvsz szerintem ne erőlködj.
24.
24.
ATi0021
21 - Most nem azért, de szerintem sehol nem írtam rád, hogy hülye elvakult paraszt, vagy nincs eszed, stb. Te meg egyből nekem esel azért, mert valaki másképp látja a dolgot. Hogy a béta az béta és nem végleges verzió. Ok ok bocsi, tudom elvakult paraszt vagyok akit az Atari Marketing gépezete irányítása alatt tart.

Szerintem azért elgondolkodhatnál azon hogyan is kellene válasz üzenetet írni, és azon is, hogy ezek után ki is a hülye eszetlen paraszt.
23.
23.
GeeZa
Lesznek napszakok és időjárás is. Legalábbis a vidoból úgy tűnik.
22.
22.
baxi0505
Már megint ez a kiba..ót szimulátorosdi....
Ki a fa..om mondta hogy ez egy szimulátoros gém?Aki nyomta ez előző részt az tudja hogy semmi köze a szimulátorhoz.Itt nincs mindenféle beállítási lehetőség az autókon(váltó,motor,STB.)ez nem arról szól.Komolyan mondom aki szimulátoros játékot akar az húzzon már az Rfactor sorozathoz vagy a többi szimulátoros gémhez.
21.
21.
adye
#18: Barátom te meg tipikus példája vagy az elfogult hülyegyerek szindrómának.
Ez már a sokadik bétateszt, amiben részt veszek, és elhiheted, tisztában vagyok azzal, hogy mit lehet várni egy béta stádiumban lévő programtól. És nem csak dobálózok itt a szavakkal, mint ahogy te teszed, a szánalmas próbálkozásaiddal egyetemben, hogy elhitesd a hozzád hasonlóakkal, hogy ez a szar meg fogja válltani a világot. És igen gratulálok magamnak, hogy bejutottam és egy másik embert, aki képes valamilyen szinten a kritikus gondolkodásra megmentettem ettől. És ahhoz, hogy meg tudjunk ítélni egy program, művészi, technikai, igényességi színvonalát, egyszóval a minőségét arra hidd el tökéletes a béta fázis. Ehhez nem kell olyan sok ész (azért némi mégis aminek úgy látom, te hiányában szenvedsz), hanem egy sokkal fontosabb dolog, ami jelen esetben az ízlés. Te megetted a parasztvakítást, csak sajnálni tudlak, remélem jó sok zsét ki fogsz adni a progiért aztán meg te fogsz koppanni, nem én barátom. Ha meg lewarezolod akkor meg emlékezz a hozzászólásomra és kíméld meg a többieket attól, hogy sírdogálsz majd a fórumokon. Vakulj paraszt!

20.
20.
hedzsooo
#17: LOL ! :P

Most jol elvagyok az ingyenes NFS-World-el, ha olykor multiban autokazni szeretnek. ^^

Ezert viszont ugy latszik megeri majd fizetni is. :)
19.
19.
zsilvolgyi
18.
18.
ATi0021
17 -> Jó lett volna, ha elolvasod mind a játékról szóló híreket, mind a bétával kapcsolatos írásokat. Tipikus példa vagy azokra, akik azt hitték, ha bejutnak bétára, akkor megkapják a teljes verziós játékot, aztán koppantak. Mivel nem ismerték a béta szó jelentését.

A béta lényege, hogy megkeressük a hibákat és leírjuk észrevételeinket és javaslatainkat. És bizony gratulálhatsz magadnak, mert elvettél egy helyet olyantól, akik tett is volna valamit, hogy jó legyen a végleges verzió. Mert jelenleg az irányítás, fizika, hangok, stb nem végleges, a teszterek véleménye alakítja azzá.
17.
17.
adye
Kaptam meghívót a zárt bétára, meg is örültem... Felraktam, 20 perc játék, uninstall... Valami eszméletlen kurva gáz volt az egész, mint fizikát, grafikát, hangokat, játékélményt tekintve. Nagy autóbuzinak tartom magam de ez a sz@r egy kész istenkáromlás. Ez nem hogy nem szimulátor, ez Sims 3 kocsikkal. Előnyét nem is tudnék felhozni, talán azt hogy szép színes, áhh de a sims is az, még abba is nagyobb élmény autózni. Mágjára vele!
16.
16.
Taurus1047
Hello. Miért van az h ti is csak egymást ócsároljátok? Egyébként a game sztem szép de az 1 ben pl kakkanat volt az irányítás meg mire pl: 8 km arrébb mentél meguntad az életed. A Gridről pedig inkább nem nyilatkoznék. Semmi életszerűség, és a shift-et is ide sorolnám. Ócska koppintása a Forza motorsport 2-nek.
Van jogsim és 5 évig vezettem, de ha ezt nevezik a szimulációnak, és ez a frankó fizika, akkor nekem már nem lenne szabad életben maradnom mert ha a shiftben mindenből a maxot rakod a kocsiba, és belövöd az egészet akkor 100km/h val is be kéne vennie a kanyart, és ha fékezel akkor pedig nem úgy kéne tovább csúsznia mint egy vizes szappannak. Persze van lendülete a verdának de ez túlzás.
13.
13.
HerodPK
Muveszi video nagyon tetszett>P nekem az 1 is itt csucsul a polcon ..igaz mar nem nyuzom annyit de a 2t nagyon varom....ez megadja az igazi szabad autozas elmenyet....es hala nem is 1 NFS:XD
12.
12.
Top Secret
#11: Max a Granturismo nem jelent meg de a többi már megjelent és nem elég megnézni a játékokat kicsit nyúzni is kell ja és nagyon nem húzó cím a Forza inkább Halo(nem kötekedésként).
11.
11.
dzsiádzsó
#8: Megnéztem egy csomo játékot, volt ahol a box, volt ahol ps tudott többet, de nézzük meg húzó címeket, GoW, Forza 3, vagy másik oldalon Killzone és Motorstorm vagy mitumén, nincs nagy különbség, a multi címek meg tök egyformák, így te beszélsz hülyeséget, annál is inkább hogy egy olyan játékkal dobálózol aminek jelenlegi megjelenési dátuma : SOHA ;)
9.
9.
gamerplayer
nagyon hangulatos vidi, és a grafika szerintem bőven elég lesz. 300 feletti tempónál úgyse azt nézed, hogy a vizes úton négyzetméterenként hány utcalámpa fénye csillan meg. :D
8.
8.
Top Secret
#7: Hát neked van xbox vagy ps hülyeséget beszélsz nézz meg léccives egy Granturismo 5 vagy Uncharted 2 de itt nem ez a lényeg nem kell Granturismos grafika csak pörgős játékmenet,némi történet.
7.
7.
dzsiádzsó
#1: Szerintem az 1 is ilyen volt, ez közel végleges állapot, és senki ne is vrjon többet!
Hatalmas a sziget, sok kocsi egyszerre, ennyi kb ennyit bír a box, meg ps
5.
5.
dzsiádzsó
#2: Igen csak nem egy kategória a 2 ;)
4.
4.
Top Secret
Nagyon jó játéknak ígérkezik én az 1-nek csak a demojával játszottam de az is tetszett.
3.
3.
vincze1211
Hát nem akarok hülyeséget beszélni, de lehet akár milyen szép és jó, ha jön a GRID 2, akkor az megint alázni fog.De persze az 1 nekem tetszett és a 2-őt is meg fogom szerezni ebből a game-ből és szerintem nem fogják elrontani(vagy legalábbis remélem, hogy a késésből származő plusz idejüket a fejlesztéssel töltik) és elég sok kellemes órát fog nekem szerezni.Vagyis remélem így lesz.
2.
2.
ATi0021
1 - Szerintem az inkább alfa mint béta. Az általad felsorolt dolgok még mindig nem véglegesek. Szóval sokat javulhat még. A másik a tesztelésnek nem az a célja, hogy mindent megmutassanak. Az majd 2011-ben lesz amikor kijön a teljes verzió. :)
1.
1.
d15a5t3r
Szép, szép. Tényleg klassz a grafika. Sőt hangulatos is a játék. De minden más eddig kalap xarnak tűnik. (Hangok, irányítás, fizika) Igaz, ez még csak béta. Semmit sem várok úgy, mint ezt a gamet. Szal kapja össze magát az Eden és pörköljön oda de rendesen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...