Bezárt a Game Room fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 16.
  • Gyászhír
Link másolása
Ausztrália egyik legnagyobb játékfejlesztő cége, a Krome Studios végleg lehúzta a rolót e hét hétfőn. Olyan sikeres alkotásokat köszönhetünk nekik, mint a különös állatneveldé, a Viva Pinata: Party Animalst, vagy éppen a Microsoft játéktermi hangulatot visszaadó Game Room szolgáltatását. Az ok: egyszerű sikertelenség.

Miután a Krome becsukta adelaide-i székhelyű stúdióját augusztusban, sejtettük, hogy a nagymúltú ausztrál fejlesztőcsapat végnapjai meg vannak számlálva. Hiába sikeres mind a mai napig a Microsoft Game Room szolgáltatása, és ad minden héten három új klasszikus játéktermi címet a retró játékok szerelmeseinek - ez sem menti meg a keretprogram készítőit. Most a stúdió melbourne-i és brisbane-i irodája zárt be végérvényesen, a teljes személyzetet szélnek eresztették.

A Krome 1999-ben alakult, egykor mintegy az egész ausztrál játékfejlesztői ágazat 25 százalékáért volt a felelős. Az utóbbi években viszont csak kereste a helyét, igazán érdemleges alkotásokat nem tett le az asztalra. A lassú kínhalál mintegy 400 tehetséges fejlesztő elbocsátását érinti. Sajnáljuk!

5.
5.
Top Secret
#2: Nekem megvolt a boxomon párszor de mindig le kell tölteni a packokat.
3.
3.
tjames
Én is többet vártam a gameroomtól....
2.
2.
Motig
sajnálom őket én is... bár a game room kicsit csalodás de ezt elkönyvelem annak hogy én egy másik arcade generásióra várok nem a legréggebikre hanem a 90 es évekre
1.
1.
Top Secret
Sajnálom őket nagyon tetszik nekem a GameRoom remélem valamilyen címben még munkálkodnak majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...