Tizenkilenc játékkal startol itthon a Kinect

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Egyesült Államokban tizenhét, az öreg kontinensen pedig tizenkilenc nyitócímmel startolhat a Microsoft új mozgásérzékelős kontrollere, a Kinect. A redmondi cég az Xbox történetének legnagyobb reklámkampányára készül, egyes információk szerint 500 millió dollárt pumpálnak majd a marketingbe.

Impozáns nyitófelhozatalra számíthatnak a leendő Kinect-tulajdonosok, a kiegészítőt Európában tizenkilenc nyitójáték fogja kísérni. A listát Major Nelson tette közzé, majd a Microsoft is elküldte azt közleményben. Tegyük hozzá: a nyitójátékok nem feltétlenül az első napon jelennek majd meg, de nyilván arról sincs szó, hogy 2012-es megjelenéseket sorolnának közéjük:

  • Kinect Adventures (november 10. - minden Kinecthez jár)
  • Kinectimals (november 10.)
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - The Videogame (november 19.)
  • Game Party: In Motion (november 26.)
  • Dance Central (november 10.)
  • Your Shape: Fitness Evolved (november 11.)
  • The Biggest Loser: Ultimate Workout (november 10.)
  • EA Sports Active 2 (november 19.)
  • Zumba Fitness (november 26.)
  • Get Fit with Mel B (november 25.)
  • DanceEvolution (november 10.)
  • Dance Paradise (november 10.)
  • Kinect Sports (november 10.)
  • MotionSports (november 10.)
  • Sports Island Freedom (november 25.)
  • Kinect Joy Ride (november 10.)
  • Fighters Uncaged (november 10.)
  • Sonic Free Riders (november 10.)
  • Crossboard 7 (november 10.)


Mindegyik játék 9990 forintos áron lesz kapható. Az Xbox 360 anno 18 nyitójátékkal indulhatott el, így a mostani felhozatal alátámasztja a Microsoft korábbi állításait, miszerint minden eddigi Xbox-os launchnál több pénzt ölnek majd a Kinect rajtjába.

A Microsoft állítása szerint fele-fele arányban egymilliárd dollárt költöttek a Kinect és a Windows Phone 7 marketingjére, ebből - még számológép nélkül is megmondjuk - 500 millió juthatott a kamerának.  Kinect-reklám lesz majd a YouTube-főoldalán, a Nickelodeon és a Disney digitális érdekeltségei is hemzsegni fognak a hirdetésektől. Lesznek szpotok az ABC-n és a Foxon, a People és az InStyle újságokban, sőt a Microsoft még egy nagyobb bulit is tervez a Time Square-re. Amerikában 7 ezer üzletben fognak éjfélkor nyitni a Kinect miatt.

A Kinect Magyarországon november 10-én kerül boltokba.

28.
28.
TEEBEEX360
#27: "Ez ha két évig kitart míg jön az új xbox."Az xbox kimaradt.
27.
27.
TEEBEEX360
Én majd akkor veszek ha tényleg lesz rá ütős gém.Addig ilyen ugri bugri szarságok nem kellenek.De eddig hatalmas bukásnak néz ki a MOVE-al szemben.Ez ha 2 évig kitart míg jön az új,akkor hatalmas RESPECT nekik.Mert eddig úgy néz ki hogy 1 évig se fogja húzni.
26.
26.
snake081
Én már megrendeltem.....Később biztos lesznek ütős gamek is...
25.
25.
Killerbee
#24: A szoftverek hozzák majd a hasznot. Kinect eladással talán egál közelibe hozzák a költségeket.
24.
24.
iNKARNATE
500 millió nagyon-nagyon nagyon sok... ha kétszáz dolláros árral nézzük a Kinectet 2,5 millió eladott példánnyal egyezik meg - és ez még csak a marketing költség. Nyilván nem ilyen egyszerű, de azért érdekes...
23.
23.
Vopesz
#21: :) Én egyet sem látok...
21.
21.
Yami
Remek, máris itt van az összes PS vérpistike hiénáskodni...
Mennyetek, szeretkezzetek a PS-etekkel és csak akkor gyertek vissza ha lesz valami konstruktív mondanivalótok a témával kapcsolatban.
20.
20.
bzsp
a HP engem is érdekelne :) ha jól megcsinálták már ezért megéri beszerezni a kinectet.
19.
19.
hetkoznap
Volt szerencsém kipróbálni a Kinect-et és nem jött be. Ping Pongoztam egyet, de késett, nem érzékelt jól néhány ütést csak oda vissza egyenesen ütögettük a labdát hiába hadonásztam már mint vmi megkergült úszó a szárazföldön. A menüben mozgásnál szokni kellett az "irányítást", de végülis azzal nem volt gond(csak rá kellett jönni h melyik kezemet követi éppen :))
18.
18.
Sir-Vival
#6: Ez nekem is érdekes, de a válasz egyszerű: A Microsoft pontosan tudja, hogy a magyar piacra betolt pénz nem térül meg - rengeteget tesznek a gémer sajtóba, eseményekbe, bolti helyekbe, az ellenfél letolásába stb.
Egyszerűen annyi pénze van az amcsiknak, hogy nekik ez tökmindegy. Jó kísérlet, ki lehet próbálni dolgokat.
17.
17.
Sir-Vival
Fitness, sport, táncitánci. Remek. A Move-val meg már most hácé címeket lehet tolni.
Az MicroSoft odaát a tenger amerikai felén megérthetné, hogy egyszer volt Budán kutyavásár! A Nintendo alaposan megszedte magát, és lefedte a piacot.

Most olyanok is Natál lázban égnek, akikről a kommentjeik alapján az sejlik, hogy vér hácék. Ebből nagy csalódás lesz.
16.
16.
Giga0509
#3: Fable 3-ról volt szó hogy lesz.De végül azon sem.
15.
15.
hakydakillah
8. ez célzás volt a részemről, de te kibővítetted :-) a joyride meg már régóta készül, jó is lesz szerintem. Igaz, sok a casual cím, de jelenleg mindkét cég erre hajt.. Kifulladt a wii, most már azt a rengeteg játékost magukhoz akarják vonzani. Totál megértem őket. A Move tökéletesen bevállt, szórakozásra, partykra, hülyülni, a barátaim csak dicsérni tudják. Majd eldől, hogy a Kinect casual játékok szórakoztatóak-e...
14.
14.
Killerbee
#10: Arra ott a gamepad. Kinectet az vegyen, aki casual/társasági játékokkal akar játszani.
Arra tökéletes lenne nekem is.
13.
13.
LtGlove
Ahhoz, hogy egy komoly címet ki lehessen adni, egy új irányítási módra, ami ezesetben egy új hardver is, kell egy kis idő, hogy finomra hangolják a letapogatási algoritmusokat és tényleg ütős legyen, mindazonáltal lehessen játszani kontrollerről is. Addig pedig be kell majd érni a családi ugribugrival.
12.
12.
szabovagyokk
btw csipázom a Microsoft marketingjét csak a Kinect reklámokban azok a családok, akik úgy vihognak mintha egy cannabis ültetvényen gyújtogattak volna marha idegesítőek
11.
11.
szabovagyokk
láttam videót, hogy star wars játék is lesz kinectre arra mindenképpen kíváncsi leszek, 1-2 sport játékot is szívesen kipróbálnék rajta . . sajnos Szegeden nem volt ilyen freepróba mint Pesten, úgyhogy megvárom még valami haver beszerez egyet O.O
10.
10.
Top Secret
#8: Hát igen pont ez a baj hol maradnak a Hardcore gamereknek a játékok.
9.
9.
nincstelen
És itt a Kinect játékoknál is ugyanúgy fog folyni a warezolás, mint a 360-nál?
8.
8.
daenath
#4: Azzal nem, de a minosegel? 1 tucat casual gama, dancig, ugrabugra, simogatos pfff semmi utos, bukta lesz ez kerem szepen. Azert a joyRide-ra kivancsi volnek mit takar :)))) Rapattansz egy jointra vagy mi? :P
7.
7.
batyo85
#6: Szerintem ez annyira csak neked érdekes! Mindenki legalábbis a többség tudja hogy a sony leszarja Magyarországot azt sem tudják hogy hol van.
Legalább az ms adott már ki magyar feliratos és magyar szinkronos játékot.
Én sem vagyok fanboy de ami tény az tény. Kiváncsi leszek hogy mikor lesz magyar ps store.
6.
6.
roli33
#1: És milyen érdekes, hogy Magyarországon a Microsoft csinál ekkora hype-ot.
A Sony PS3-ja is ugyanolyan jó mint az Xbox 360 csak épp nem csinál ekkora felhajtást. Itt van pl. a Budapest Game Show. Sony sehol, pedig PS3-ra is rengeteg jó exkluzív cím van. (GT5, God of War 3, Killzone, Resistance...)
Egyébként mindkét konzol tetszik nekem. Nem vagyok fanboy, ha netán valaki erre gondolna. :D
5.
5.
fojesz
#3: Nem lesz, és sosem volt róla szó, hogy lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...