Visszatérhet az Onimusha és a Dino Crisis

  • Írta: InGen
  • 2010. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom két nagy címéről van szó, melyek valahogy mégis kezdenek elsüllyedni, nem sokat hallani róluk mostanában. Ez főként azért lehetséges, mert a kiadó nem nagyon talál módot a visszahozásukra, még akkor sem, ha sok játékos epekedik ezekért a címekért.

Ha csodálkoztál azon, hogy két ilyen nagy cím, mint az Onimusha és a Dino Crisis, hogyan tűnhet el csak úgy, egyik pillanatról a másikra, akkor Christian Svennson, a Capcom hosszú és bonyolult titulusú alelnöke most tiszta vizet önt a pohárba.


Svennson elmondása szerint ugyanis ők is imádják ezt a két nevet, és a cégen belül folyamatosan keringenek ötletek arra nézve, hogy tudnák visszahozni őket. Csak akad néhány probléma: az Onimushával kapcsolatban például az, hogy túlzottan Japán-centrikus, s az eladások egyre csökkentek az utóbbi években. "Nem szeretném megmondani a pontos számokat, de annyit elárulok, hogy az egyes részek eladásai mindig csak az előző 60 százalékát tudták hozni. A márka tehát nem annyira időtálló, mint azt sokan gondolják" - állítja Svennson.

Ettől függetlenül az alelnök azért hozzátette, hogy valószínűleg a közeli jövőben hallhatunk majd valami új Onimusha-bejelentésről, mert egyre többet lehet hallani felőle a cégen belül.

A Dino Crisis esetében ugyanez a helyzet: érzik, hogy valamikor a jövőben azért illene visszahozni, de egyelőre nem találtak ütős módot erre a visszatérésre. Svennson szerint sem a fejlesztési részleg irányából, sem pedig a marketingesek felől sincs túl nagy érdeklődés egyelőre egy Dino Crisis-folytatás iránt.

21.
21.
DON GONDOCS
Hamarabb lesz Dead rising 4 Meg Street figter 4 infinite edition mint ezekből folytatás, de megértem a capcomot.
20.
20.
mamgu
Most vagy böngészőm hülyült meg vagy a szerver mindegy amit már öt perce próbálok lekarcolni , hogy a Dinókért kár mert azt én is szerettem .
19.
19.
mamgu
Nnnna most hogy beszólok egyből tudja mi a dolga
18.
18.
Raziel88
#14: A Parasite eve-nek valami folytatást csinálnak vagy csináltak. Volt is róla cikk az oldalon.
17.
17.
TEEBEEX360
#13: Fúú ne is mond.Nekem is full japán volt az első rész és úgy toltam végig.Nagyon komoly volt.Semmi leírás,se segítség.És osztom a véleményed.Jól jönne az 1. rész HD-ban.
16.
16.
watto
Dino Crisist imádtam... de szép is lenne egy folytatás. :)
15.
15.
zsilvolgyi
Az ilyen játékok sosem jöttek be.
14.
14.
aRkye
Nekem a Parasite Eve ugrott most be... Elbírnám, akár egy felújított hd változatban is! :)
Az Onimusha sorozatból a második volt az ami számomra kevesebb élményt okozott. Jean Renot pedig imádom, lehet ezért szerettem a harmadikat.
13.
13.
Samu
Jáááj,de jó volt!Amikor betört a T-Rex feje az iroda üvegablakán keresztül....Ahányszor játszottam vele mindíg besz**tam :D Legalább annyira bejött mint a Resi,pedig full japánul játszottam,de egy idő után már tudtam mit mivel kell kombinálni,mert felismertem a japó írásjeleket...A második része már inkább volt akció mint survival horror!Adják ki az első részt HD-ban és a fiatalok is élvezhetik...meg az öreg rőókák is végigtolhatják megint(a PS3-ra is csinálnak ilyet ugyebár:God of war 1-2 HD,MoH:Frontline HD...).Onimusha nekem kimaradt,lehet egy remake-et abból is megnéznék.
12.
12.
savior10
Hát a Dino Crisis 1-2 ps1-es éveim egyik legkirályabb játéka volt meg már említették akkor a vagrant story is jó volt télleg csak néhol nagyon nehéz mondjuk én személyszerin egy olyan Final Fantasynak örülnék mint ami a 8. része volt és pc-re
10.
10.
krami
Egy új Dino Crisis-t én is el tudnék viselni. PS1-en imádtam a 2öt, sokszor végig toltam. Mondjuk egy next-gen Medievil-ért se haragudnék meg, bár az nem capcom cucc:)
9.
9.
keiji maeda
az onimusha volt a devil may cry meg a resident mellet a 3. nagy kedvencem ami a capcom kezei között születtett én már évek óta reménykedek egy onimusha folytatásban deh ezt remélem nem szurja el mint a devil may cry-t akarja mert akkor viszlát capcom :) egyébként a 3.rész nekem sem adta az a jean reno rohadtul nem kellet volna bele deh utána az onimusha 4 dawn of dreams az annyira megofogtt :D
8.
8.
Raziel88
A remény hal meg utoljára. :)
6.
6.
hakydakillah
4. Szerintem rengeteg játékot fel lehetne sorolni. Nekem ami nagyon hiányzik, az a Destruction Derby. DD:Raw volt a kedvencem, mást se csináltunk tesómmal, csak a háztetőn csatáztunk a többiek ellen. Persze a végén őt is mindig lelöktem :-)

http://www.youtube.com/watch?v=6gMx_HNAG6A
5.
5.
TEEBEEX360
#4: Sok jó,ütős gém van ps1-re a mai napig.Rengeteget fel lehetne sorolni.Csak tudod az a baj hogy vagy lezárták végleg a játékok sztoriját és nem tudják hogy folytatni,vagy egyszerűen már nem lenne annyira sikeres mint régen.Mivel elég nagy az elvárás manapság.Lehetséges hogy jobban is teszik hogy nem folytatják a régi ütős címeket.Sok gém csak árnyéka önmagának.Pl:Resident Evil,Silent Hill,Tomb Raider,Crash Bandicoot.
4.
4.
Raziel88
Dino Crisis .......... Jó lenne már tényleg egy folytatás és más régi PS játékokat is folytathatnának. Pl: Vagrant Story Az még ma is nagyon ütös egy játék.
3.
3.
hakydakillah
Régi szép idők, és emlékek. Az Onimusha 1et ezerszer átvittem, 2est dettó, de a 3as Jean Reno-s mix már nem nagyon jött be... Feltámaszthatnák Nobunaga-t és a harc folytatódhatna :-)
2.
2.
Norbi-wan
Az Onimusha-ról már halottam egy keveset, elméletileg a karakterét a Street Fighter-es Ryuból formázták ...
1.
1.
TEEBEEX360
Pedig mind a 2 játék fantasztikus.Mondjuk a Dino Crisis 2 és 3 annyira nem volt jó mint az 1.,de el lehetett velük gémelni.Én örülnék neki ha lennének később.Mondjuk már nextgen gépekre.Nem erre a generációra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...