The Last Story - ízelítő a történetből

  • Írta: InGen
  • 2010. október 20.
  • Videó
Link másolása
A Final Fantasy eredeti alkotója, Hironobu Sakaguchi a Lost Odyssey után sajnos elhagyta a HD-konzolok vidékét, s a The Last Story néven futó szerepjátéka már csak Nintendo Wii-re jelenik meg. Ez azért nem akadályoz meg minket abban, hogy lelkesedjünk érte.

A legendás Hironobu Sakaguchi még júliusban jelentette be, hogy eposzi méretű szerepjátékot készít a Wii-re. Sokan rögtön meg is ijedtek (főleg a cím alapján), hogy esetleg ez lesz a mester utolsó alkotása, ám erről szerencsére szó sincs. A lenti előzetessel kapcsolatban két dolog tűnhet fel mindenki számára: egy kicsit japán, és nem mutat semmi in-game akciót, csak a történetre fókuszál.

7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
meridarider
#5: vitatkoznék.
egy címet mondok amit 1 hete kaptam a kezem közé és azóta nem létezik más és még a gradika is szép...
Starcraft 2.
( tudom se nem konzol se nem FF de akkoris:D)
5.
5.
MatNob
Örvendek.
Ez a pali még tudja mitől döglik a légy.
A Square kimondta korábban a nagy igazságot: Azért nem lesz FFVII remake, mert a XIIIat is évekig tartott megcsinálni úgy, hogy ilyen rövid és lineáris lett. Ha meg szeretnék csinálni az VII remake-et az vagy 30 évig tartana. (Ha jól emlékszem a számra.) Ergo a grafika a játékmenet rovására megy.
Erről pofázok én évek óta, talán most már elhiszi(te)k.
Szóval a Wii leht a tökéletes játékplatform, mert fejleszteni gyerekjáték rá, és nem szükséges az erőforrásokat a részletes modellekre és textúrákra "pazarolni."
Valszleg ezért olyan népszerűek a Nintendo kézikonzoljai is, ott gyakorlatilag alig van grafika, mégis milliók tolnak egy-egy címet.
Le a szép, de buta és rövid játékokkal! Éljenek a csúnya és okos nők! XD
4.
4.
Robbie17
Kötelező minden WII tulajnak és majd nekem is az lesz :D
3.
3.
TEEBEEX360
#2: Pontosan.Nem kell ahhoz HD graff hogy jó legyen egy konzol.A Wii teljesen más irányba ment el,mert kockáztatni és sikerült neki.A két konkurens cég a wii sikere láttán lemásolta ezt a technológiát,igaz az MS egy picit máshogyan,de akkor is lemásolták.Hamarosan beszerzek egy Wii-t is.
2.
2.
xLallerx
Mert Hironobu Sakaguchi megmutatja, hogy mi van még a wii-be mind grafikailag, mind játékélményileg. Hisz ezen az oldalon a többség leírja, mert "nem next-gen" ahoz képest eléggé ott van :)
1.
1.
Batri
Miért csak Wii-re? T_T
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...