Képeken a Nintendo Wii Remote Plus

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 23.
  • Képek
Link másolása
Húsz új képet kaptunk a Nintendótól, ezeken a Wii új kontrollere látható: a Remote Plus novemberben kerül boltokba, és négy színben lesz kapható. Méretre és külsőre megegyezik az eredeti irányítóval, ezért bármelyik kiegészítőt csatlakoztatható lesz rá, ezúttal viszont nem lesz szükség Motion Plusra.

A Nintendo Wii kontrollerét először úgy tudtuk pontosítani, hogy ahhoz a Motion Plus nevű kiegészítőt csatlakoztattuk, mostantól azonban erre nem lesz szükség: az új Remote Plus gyárilag olyan pontos, mint az előd felturbózott változata. Az új irányító november 5-én kerül a magyar boltok polcaira.

Bizonyos játékok csak úgy élvezhetők (illetve indíthatók el), ha a játékos a precízebb kontrollert használja: ilyen például a Wii Sports Resort és a szintén novemberben érkező FlingSmash is. A Remote Plus négy színben, fehérben, feketében, rózsaszínben és kékben lesz kapható - a galériánkban húsz új képet találtok a kontrollerekről.

3.
3.
Starkiller89
#2: azért, hogy megmutassák, amit már évekkel ezelőtt össze tudtak volna zsugoritani, az most sikerült nekik a külsö megváltoztatása nélkül :D:D
2.
2.
faint13
inkább új konzol kéne, amit lehet a wii irányítójával is nyomni (úgy mint a gamecube és a wii esetében). Am vicces, minek a Remote plusról kép, ha ugyanúgy néz ki mint a sima irányító?:D
1.
1.
Top Secret
Nem rossz de nem hiszem hogy nagyon fogyni fog!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...