Az Activision most is pénzt kér a CoD multijáért

Felesleges azon gondolkodni, hogy mikor kell majd előfizetni a Call of Duty-ra, ugyanis a gyakorlatban már most is fizetnek a játékosok a multiplayerért, mondta a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot. Az időközönként megjelenő, egyébként méregdrága DLC-kkel folyamatos bevételhez jut az Activision.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#45
Nem baj ha pénzt kérnek érte....hirtelen megnőne a BC és a MoH eladásainak száma,mert hogy a casual és a hardcore játékosok nem fognak fizetni az biztos.Maximum ezek az Underworld fanatikus gyíkok.
#44
#41: ez is igaz...most tapasztaltam
#43
#42: de a Black OPS DLC-ért csak valószínűleg 8-8 fontot fognak elkérni ahogy a waw-nal
#41
#26: Én régebbi CoD-ok multijával nem játszottam, de attól még biztos, hogy a MW2 multija egy rakás fos. A single-jének nagyon jó hangulata van, pörgős, izgalmas, de a sztori egy nagy nulla. Ennél azért több kellene. Egy árkád csimbumm az egész, ahol azt érezheted, hogy te vagy Rambó, mert rajtad kívül mindenki más hülye. Ettől függetlenül élvezetes.
Ellenben a multi egy rakás fos. A sok perk, meg killstreak reward... minek? Miért van arra szükség, hogy aki profi a játékban, vagy esetleg egyszerűen csak régebb óta játszik, mindenféle nem a képességeiből eredő előnyökhöz jusson? Úgy ahogy van elkúrja a játékmenetet, ha valaki a ninja perk mestereként úgy fut mögéd és szúr hátba, hogy észre sem veszed. Rohadt irritáló, mikor valaki nem azért szed le, mert ügyesebb, hanem mert teszem azt összeszedett elegendő kill-t, hogy hívjon egy UAV-t. Ezeknek semmi köze a taktikázáshoz. Ahogy annak sem, hogy a multiban gyakorlatilag mást sem látni, mint hogy mindenki mérgezett egér módjára rohangál jobbra-balra. És nem csak hogy ez megy, hanem ez is a működőképes taktika. Ez, meg a kempelés. Amint megpróbálsz ésszel játszani, feltűnik valami vérpisti és lekaszabol. És akkor még a rohadt respawn killerekről nem is beszéltem. Velem nem egyszer fordult elő, hogy egymás után háromszor úgy haltam meg, hogy gyakorlatilag elmozdulni nem volt időm a respawn pontról. A MW2 multija egy rakás szar, még a gyertyát sem tarthatná a BC2-nek.
#40
#15: én is most leszek 16 , és én ismerem az Undying-et :D kis pöcs koromba nagyon féltem az egész játéktól :D ha jól emlékszem van 1 rész az elején mikor a tükörbe nézel és megjelenik a szellem :D na ott mindig befostam, amúgy meg szerintem a CoD-ba nem a single playeren van a fő hangsúly hanem a multin :D mondjuk nekem a single is bejön mert tele van 1 csomó adrenalin pumpáló jelenettel stb stb:D és ak a multiról ne is beszéljünk :D // sry ha hülyeségeket írtam xd késő van már xd
#39
ööö most hogy a Treyach kezében van a Black Ops, itt is kell majd a DLC-kért fizetni vagy ezt nem lehet még tudni?
#38
#36: szerintem inkább a modern warfare 2 volt a csúcs bár a 4 multija tényleg jobb de a mw2 single és spec ops módja nekem jobban bejött lehet hogy scriptelt meg ilyenek de haverral nyomni veteranon a spec ops-ot vagy egyedül a singlet nagyon hangulatos és jöhetnek a megalázó beszólások de nekem a mw2ben nem a multi tetszett:D
#37
#36: Hát a cod6 már 1600MS egy vicc ilyen drága a gta TBOGT kerül asszem ennyibe vagy kicsit drágább és ott külön sztori van nem kell az alapjáték.
#36
Egyre rosszabb kilátások. Én örülök, hogy a cod4 után befejeztem a sorozatot, a csúcson kell abbahagyni gondoltam, és úgy érzem igazam is lett. Jó játék, csak az a baj, hogy mind a cod4-re építkezik, gyakorlatilag ugyanaz más pályákkal, kevés újítással, hatalmas hype-al. Az 1200 ms pontos map pack meg vicc!
#35
#34: ezt mondom én is..:( IW-Treyarch kéne ide :) :D
#34
"A Call of Duty-epizódokat fejlesztő Infinity Ward és Treyarch még nem adtak a véleményüknek hangot az üggyel kapcsolatban"
Nah meg jo hogy, CoD ide vagy oda ezta sorozatot Kot(ny)ick elintezte orokre.
#33
#31: egyébként nem sz*r a CoD, minden nap multizok, és én csak annyit mondtam hogy van néhány jobb játék, de az nem azt jelenti hogy ez nem jó
#32
Szerintem itt kár vitázni mindenkinek más nézetei vannak!
#31
Sajnálom, hogy nem tudtam folyamatosan válaszolni..
15 : Te nem vagy kisgyerek, különbséget kéne tudj tenni ember és ember közt. Egyébként azzal, hogy beírtad ide ezt a címet, kisgyerekkorom egyik legszebb, homályos emlékét elevenítetted fel. Ezt megköszönném. De bárhogyy is vesszük nem tudunk egy címmel eljátszani életünk végéig a többit meg fikázzuk. Szerintem ez az egész korfüggõ...biztos vagyok benne, hogyha 7 éves unokaöcsédet odaülteted moder warfareozni, hatalmas öröme lesz és 10 év mula azt fogja mondani, hogy az akkori Cod volt az igazi.

A többieknek meg annyit, hogy adjanak nekem valamit minden hétre és tetszedjen a 15 éves fejemnek. Nekem erre jó a CoD, minden hétvégén letudok üllni elé, hogy multizzak..
#30
21: Ebben igazad van hogy nagyon sok a cheater a cod6 multiban.

amúgy meg én a black opsot tolom végig és aztán felhagyok a codokkal.. Cod 8 nál tuti fizetni kell majd az online-ért...durva hogy elcseszték ezt a szériát..

hakydakillah: BLACK-ről meg annyit hogy az az ISTEN JÁTÉKA!! :D kéne 2. rész :(
#29
#20: te meg egy nyomorék vagy! Minden jót. :)
#28
#20: Jó van na bocs nem kell lehülyézni az embert 2-szer is ja és már mióta mondják hogy fizetős ide fizetős oda azt még mindig ingyen toljuk nem?
#27
Én maradok a Killzone-nál, a most megjelenő 3. online része egész pofásnak tűnik.
#26
Nem érdemes vitázni itt senkivel, ugyanis aki szeretni meri a COD-ot az egyből hülye és nincs képben a játékiparban. Közbe lóf@szt nem, csak sajna nem sajna ez az egyetlen multis játék amely azért hozza a szintet. A BC2 játékostábora máris haldoklik, a MoH mindenhol 70-80%-okat kap, azt is főleg single miatt. Az Infinity Ward semmit sem tett rosszul az MW2 során, csak az antihype ereje porig alázta a CoD szériát, merthogy nincs warez meg így meg úgy. Pedig ha valaki játszott volna a multijával, az rájön hogy sokkal komolyabb és összetettebb lett mint az előző epizódok. De nem tépem a szám, mondtok itt Crysist holott az is szénné lett oltva a megfelelő hírnél...