Silent Hill 8 - interjú a fejlesztőkkel

  • Írta: InGen
  • 2010. október 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Szépen csendben készülget a Silent Hill 8, annyira csendben, hogy a fejlesztők egyelőre semmit nem szeretnének mondani róla. Inkább úgy döntöttek, hogy ebben a kis videóban bemutatkoznak, és biztosítják a rajongókat arról, hogy a jó úton járnak a sorozat feltámasztásában.

A kis interjúban bemutatkozik a Vatra Games néhány fontosabb embere, úgy mint a vezető designer, Brian Gomez vagy a producer, Devin Shatsky. A srácok semmit nem mondanak a játékról, viszont amit hangsúyozni próbálnak az az, hogy igyekeznek hűek maradni a Silent Hill hagyományaihoz, de azért kipróbálnak majd néhány új dolgot.

12.
12.
aRkye
Project Zero-t AKAROK!!!!! Mai generáción!!!!
10.
10.
Teuton
#9: Szerintem az olyan izzó parazsas akart lenni, csak kamerával nem lehetett jó felvételt készíteni róla.
9.
9.
daenath
#8: Ja a mallo fal az tenyleg eleg gagyi az elozo resz veres/beles/rozsdas falaihoz kepest, ezert is irtam hogy remelem nem cseszik el.
8.
8.
drakecsaj
#6: Szerintem azért a 3. meg a 4. rész is jó volt.
Jó, a 4. nem volt annyira nyomasztó, de a 3. azért kellően beteg volt a maga kis vidámparkjával :D
Viszont a Hom(i)ecoming tényleg tré volt...
Jó lenne ha ezt a részt nem csesznék el. De ahogy nézem háát...az ahogy mállik a vakolat a falról (1:32), olyan mintha csak varázslat lenne, majdnem azt hittem hogy előkerült Potter :D Aztán rá kellett jönnöm hogy nem. Érdekes az a falmállás sokkal betegebb volt azt hiszem a második (vagy a harmadik?) részben. Véres volt meg undorító :D
Az a gond hogy nem a japók csinálják ezt már. Ők értenek ahhoz hogy az embert végig rettegésben tartsák, tökmindegy hogy film vagy játék. Az amerikai horrorok többsége meg tudjuk milyen...akkor ijedsz meg ha magas hangok vannak, vagy valami beleugrik a képedbe, de kb. ennyiben ki is merül.
7.
7.
Yagami Light
#2: Egyetértek. Ilyen stílusban ami nekem eddig bejött az a Haunting Ground a Project Zero sorozatok meg az Alan Wake. Ez a Silent Hill dögünalom volt számomra.
6.
6.
jaja, az első kettőhöz semmi nem ér fel.
ha jól látom a videóból akkor az ijesztgetésnek is lesz szerepe. remélem nem csak abból fog állni, mert az nem silent hill. a silent hill az szerintem, amikor a játék nyomás alatt tart. adja a terrort keményen és beteg, depressziós hangulatot áraszt. az első két rész ilyen volt, aztán egyre csak csökkent a homecomingra meg már teljesen elkopott. idő van, támadj fel SH! :D
5.
5.
daenath
Jo lesz, de remelhetoleg nem Homecoming stilust hanem az elso 2 resz hagyomanyait kovetik.
4.
4.
mamgu
Én szeretni Silent Hill .
2.
2.
Top Secret
Hát és sose bírtam a SH.
1.
1.
Jinbobo
Remélem legalább olyan jó lesz mint az év eleji Shattered memories! Az szerintem az eddígi legjobb Silent hill!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...