Silent Hill 8 - interjú a fejlesztőkkel

Szépen csendben készülget a Silent Hill 8, annyira csendben, hogy a fejlesztők egyelőre semmit nem szeretnének mondani róla. Inkább úgy döntöttek, hogy ebben a kis videóban bemutatkoznak, és biztosítják a rajongókat arról, hogy a jó úton járnak a sorozat feltámasztásában.
  • Írta: InGen

Kommentek

#12
Project Zero-t AKAROK!!!!! Mai generáción!!!!
#11
Én se bírtam.
#10
#9: Szerintem az olyan izzó parazsas akart lenni, csak kamerával nem lehetett jó felvételt készíteni róla.
#9
#8: Ja a mallo fal az tenyleg eleg gagyi az elozo resz veres/beles/rozsdas falaihoz kepest, ezert is irtam hogy remelem nem cseszik el.
#8
drakecsajModerátor
#6: Szerintem azért a 3. meg a 4. rész is jó volt.
Jó, a 4. nem volt annyira nyomasztó, de a 3. azért kellően beteg volt a maga kis vidámparkjával :D
Viszont a Hom(i)ecoming tényleg tré volt...
Jó lenne ha ezt a részt nem csesznék el. De ahogy nézem háát...az ahogy mállik a vakolat a falról (1:32), olyan mintha csak varázslat lenne, majdnem azt hittem hogy előkerült Potter :D Aztán rá kellett jönnöm hogy nem. Érdekes az a falmállás sokkal betegebb volt azt hiszem a második (vagy a harmadik?) részben. Véres volt meg undorító :D
Az a gond hogy nem a japók csinálják ezt már. Ők értenek ahhoz hogy az embert végig rettegésben tartsák, tökmindegy hogy film vagy játék. Az amerikai horrorok többsége meg tudjuk milyen...akkor ijedsz meg ha magas hangok vannak, vagy valami beleugrik a képedbe, de kb. ennyiben ki is merül.
#7
#2: Egyetértek. Ilyen stílusban ami nekem eddig bejött az a Haunting Ground a Project Zero sorozatok meg az Alan Wake. Ez a Silent Hill dögünalom volt számomra.
#6
Törölt felhasználó
jaja, az első kettőhöz semmi nem ér fel.
ha jól látom a videóból akkor az ijesztgetésnek is lesz szerepe. remélem nem csak abból fog állni, mert az nem silent hill. a silent hill az szerintem, amikor a játék nyomás alatt tart. adja a terrort keményen és beteg, depressziós hangulatot áraszt. az első két rész ilyen volt, aztán egyre csak csökkent a homecomingra meg már teljesen elkopott. idő van, támadj fel SH! :D
#5
Jo lesz, de remelhetoleg nem Homecoming stilust hanem az elso 2 resz hagyomanyait kovetik.
#4
Én szeretni Silent Hill .
#2
Hát és sose bírtam a SH.
#1
Remélem legalább olyan jó lesz mint az év eleji Shattered memories! Az szerintem az eddígi legjobb Silent hill!