Bemutatkozik a Killzone 3 - Helghast Edition

  • Írta: InGen
  • 2010. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Killzone 3 - Helghast Edition az igazi fanatikusoknak készül, telipakolva mindenféle földi jóval, és egy ennek megfelelő árcédulával az oldalán. Nem véletlenül hívják a csomagot Helghast kiadásnak: egy marhanagy helghast sisak képezi a pakk fő vonzerejét, de van itt más is.

Nos, a Killzone 3 - Helghast Edition legfontosabb része persze maga a sisak, ami látványos díszét képezi bármelyik szobának. Egyedül talán Ca$hnél veszne el a Master Chief-sisak és a többi relikvia mellett, de az egyszeri halandónak nem kell attól félnie, hogy esetleg nem fog feltűnni a cucc a haveroknak. Persze az egyszeri halandó valószínűleg nem fog kiadni 129,99 dollárnak megfelelő magyar forintot a spéci csomagért.


Persze nem a sisak az egyetlen extra. Kapunk még egy exkluzív art bookot, extra videókat, s egy félelmetesen cool, álcázott helghast lövész akciófigurát. Valamint egy Killzone 3 supervouchert, amivel aztán hozzáférést nyerhetünk olyan extra tartalmak letöltéséhez, mint a játék soundtrackje, egy PS3-as dinamikus asztali téma, két többjátékos pálya a Killzone 2-ből, ráadásul még kapunk némi előnyt is a többjátékos részhez az első 24 órában: olyanokra tessék itt gondolni, mint a dupla XP, illetve az összes beépített fegyver használatának lehetősége.

12.
12.
Starkiller89
Legjobb FPS amivel valaha játszottam, az a Killzone 2 volt. Sokkal pörgősebb, mint a Crysis, grafika kiba**ottul gyönyörű, ááááááááááááááááááá :) kell ez is...kész :)
10.
10.
AmreyP
30k...azért ennyit sajnálnék olyasmire kidobni ami csak polcon porosodik...bábu+sisak...ha valaki bemegy szobádba egyböl arra gondol ez mekkora kockaXD
9.
9.
danez11
csak az ár nem teccccccik :(
8.
8.
Top Secret
Állat de nekem drága a Haloba se értettem a sisakot most felveszed és rohangálsz benne mint egy hülye ott porosodok a szóbában de ennyi az értelme.
7.
7.
Bumbi_King
#3: Mér a SC2 gyűjtőivel mi bajod volt?

Sztem a sisaknak nem sok értelme van de jó csomag. Én legalábbis 1 gyűjtői kiadásnál (akármelyik játékról van szó) jobban örülök ha a játékba kapok extrákat de azér 1 kis szobor mondjuk a főszereplőről nem hiányozhat
6.
6.
megalonagyix
5#a képen ott van nagybetűkkel kiírva.
5.
5.
mark825
Nem rossz de 30k azér kicsit sok de ami benne van nem drága.Meg jo lehet az a sisak ez kell. :) de miaz a supervoucher?????
4.
4.
tabu3x
Nos, én maradok a standard edition-nél...
3.
3.
Netsu
Hát jobban megéri,mint az SCII gyűjtőije,az biztos...
2.
2.
Folti90
Hát az Castlevania collectors-hoz képsetabszolút jó ár!
AKAROM:)
1.
1.
Oliv3r
jó cucc, ahhoz képest ami van benne nem is olyan drága
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...