Szerepelhet a Silent Hill 2 főhőse az új részben?

A Konami valamilyen kavarásba kezdett a Silent Hill körül. Egészen pontosan a második rész háza táján, ugyanis kapcsolatba léptek a Silent Hill 2 főhősét szinkronizáló színésszel, amiből persze rögtön levonhatunk néhány következtetést, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem.

Valószínűleg minden idők legjobb Silent Hill játéka volt a második rész, a legemlékezetesebb főszereplővel. Ezt csak annak apropóján hozom fel, hogy a James Sunderland hangját adó színész, Guy Cihi egyszer csak posztolt egyet a Facebook falán, s azt írja, hogy több évnyi csend után a Capcom megkereste őt, hogy beszélgessenek a Silent Hillről.


"A Silent Hill 2 folyamatos népszerűségével kapcsolatos dolgokról beszélgettünk. De miért most?" - kérdezi Cihi, hiszen láthatóan ő maga sem tud a részletekről - legalábbis egyelőre. A színész egyébként azt a következtetést vonta le, hogy a Capcom vagy szeretné újra kiadni a Silent Hill 2-t valamilyen formában, vagy pedig James Sunderland feltűnik majd a Sony-féle Silent Hill film folytatásában.

Szerintünk azonban nem erről van szó. Tudjuk ugyanis, hogy az egyelőre Silent Hill 8 munkanéven futó projekt fejlesztői rajonganak a játék második részéért, és több ponton is merítenek belőle. Sokkal valószínűbbnek tűnik tehát, hogy Sunderland valamilyen formában szerepelni fog a készülő legújabb Silent Hill epizódban.

12 komment - szólj hozzá!