Szerepelhet a Silent Hill 2 főhőse az új részben?

  • Írta: InGen
  • 2010. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Konami valamilyen kavarásba kezdett a Silent Hill körül. Egészen pontosan a második rész háza táján, ugyanis kapcsolatba léptek a Silent Hill 2 főhősét szinkronizáló színésszel, amiből persze rögtön levonhatunk néhány következtetést, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem.

Valószínűleg minden idők legjobb Silent Hill játéka volt a második rész, a legemlékezetesebb főszereplővel. Ezt csak annak apropóján hozom fel, hogy a James Sunderland hangját adó színész, Guy Cihi egyszer csak posztolt egyet a Facebook falán, s azt írja, hogy több évnyi csend után a Capcom megkereste őt, hogy beszélgessenek a Silent Hillről.


"A Silent Hill 2 folyamatos népszerűségével kapcsolatos dolgokról beszélgettünk. De miért most?" - kérdezi Cihi, hiszen láthatóan ő maga sem tud a részletekről - legalábbis egyelőre. A színész egyébként azt a következtetést vonta le, hogy a Capcom vagy szeretné újra kiadni a Silent Hill 2-t valamilyen formában, vagy pedig James Sunderland feltűnik majd a Sony-féle Silent Hill film folytatásában.

Szerintünk azonban nem erről van szó. Tudjuk ugyanis, hogy az egyelőre Silent Hill 8 munkanéven futó projekt fejlesztői rajonganak a játék második részéért, és több ponton is merítenek belőle. Sokkal valószínűbbnek tűnik tehát, hogy Sunderland valamilyen formában szerepelni fog a készülő legújabb Silent Hill epizódban.

12.
12.
NECROSMOKE
#11: Az 1 nálam is ütött még annó.Elég kripi volt XD
11.
11.
Pain
#9: Hát ízlések és pofonok. Sztem az első 3 rész a örökre a legjobb horror játékok között lesz. Nekem a Shattered memories speciel nem jött be, nem tudta hozni a szokott SH hangulatot. Csak legyen olyan jó a többi rész is, mint az 1. volt, nálam etalon.
10.
10.
zsilvolgyi
9.
9.
Jinbobo
Sajnos én pont a kettővel nem nyomattam. Tavaly kezembe került a game de a pocsék irányítása miatt egyből abbahagytam. Biztos hogy tuti game volt de ma már nem az. A Homecoming az idegesítő harcjelenetei miatt nem tetszett, persze végig toltam. A Shattered memories tetszett a legjobban, jó lenne ha azt az utat vinné tovább a Konami. A főszereplő tökmindegy. Ennek a sorozatnak sosem volt igazi főkaraktere, szinte minden részben más szerepelt.
8.
8.
NECROSMOKE
#7: Ez nekem is furcsa volt.De megesik az ilyesmi bárkivel XD
7.
7.
drakecsaj
#6: Hjajja érdekes. Az SH mindig Konami volt (a fejlesztő meg a kiadó is).
6.
6.
ZeaL
Nem a Konami kereste meg, mert szerintem félreírtátok és Capcomot írtatok... Mindegy, szerintem a film kapcsán is bekerülhetett újra a képbe Cihi.
5.
5.
DonCougar
Nekem eddig a 2. rész jött be a legjobban. Életem első Silent Hill game-e és azóta sztem a legjobb is.
4.
4.
Top Secret
Ez a hír nem volt már egyszer?
3.
3.
daenath
Na ez jo hir, ugy nez ki utos lesz, nagy orormunkre.
2.
2.
Urahara
LEAVE JAMES ALONE!! =((

De tényleg. Plz. =(
1.
1.
NECROSMOKE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...