Szerepelhet a Silent Hill 2 főhőse az új részben?

A Konami valamilyen kavarásba kezdett a Silent Hill körül. Egészen pontosan a második rész háza táján, ugyanis kapcsolatba léptek a Silent Hill 2 főhősét szinkronizáló színésszel, amiből persze rögtön levonhatunk néhány következtetést, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem.
  • Írta: InGen

Kommentek

#12
#11: Az 1 nálam is ütött még annó.Elég kripi volt XD
#11
#9: Hát ízlések és pofonok. Sztem az első 3 rész a örökre a legjobb horror játékok között lesz. Nekem a Shattered memories speciel nem jött be, nem tudta hozni a szokott SH hangulatot. Csak legyen olyan jó a többi rész is, mint az 1. volt, nálam etalon.
#10
#4: szerintem volt.
#9
Sajnos én pont a kettővel nem nyomattam. Tavaly kezembe került a game de a pocsék irányítása miatt egyből abbahagytam. Biztos hogy tuti game volt de ma már nem az. A Homecoming az idegesítő harcjelenetei miatt nem tetszett, persze végig toltam. A Shattered memories tetszett a legjobban, jó lenne ha azt az utat vinné tovább a Konami. A főszereplő tökmindegy. Ennek a sorozatnak sosem volt igazi főkaraktere, szinte minden részben más szerepelt.
#8
#7: Ez nekem is furcsa volt.De megesik az ilyesmi bárkivel XD
#7
drakecsajModerátor
#6: Hjajja érdekes. Az SH mindig Konami volt (a fejlesztő meg a kiadó is).
#6
Nem a Konami kereste meg, mert szerintem félreírtátok és Capcomot írtatok... Mindegy, szerintem a film kapcsán is bekerülhetett újra a képbe Cihi.
#5
Nekem eddig a 2. rész jött be a legjobban. Életem első Silent Hill game-e és azóta sztem a legjobb is.
#4
Ez a hír nem volt már egyszer?
#3
Na ez jo hir, ugy nez ki utos lesz, nagy orormunkre.
#2
LEAVE JAMES ALONE!! =((

De tényleg. Plz. =(
#1
A 2 nekem is tetszett.