Új Donkey Kong előzetes és képek az éterben

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 30.
  • Videó
Link másolása
Kicsit hanyagoltuk az utóbbi időben a Wii egyik legdominánsabbnak ígérkező címét, holott a Super Mario Galaxy 2 után mindenki kedvenc gorillája lehet az új aduász a casualok konzolján. Ennek örömére egy raklap képet és játékmeneti jeleneteket tartalmazó videót osztunk meg veletek ezen a hűvös, borongós szombat délelőttön.

A Donkey Kong Country Returns remek platform cucc lesz, az új trailerben láthatjuk, amint a bátor emberszabású Diddy Konggal kooperálva siklik a számos csapdát felvonultató, színes-szagos pályákon, vízilovak gyűrött hátán pattognak, imádják a banánt és felöklelnek mindenkit, aki beszól. De nem csupán a liánokon utazik, hanem egy rakétába kapaszkodva. A megjelenés december 3-án lehetséges, Wii tulajok számára kötelező Nintendo-cím.

Egészen pontosan 16 kép vár megtekintésre, a legmulatságosabb a gigantikus csirkeszörnyet ábrázoló pillanat (katt a képre, hogy a galériánkba juss):

4.
4.
Ez baromi hangulatos! Nagy kedvencem volt (igaz nem wee-n :) pl. a Crash Bandicot, na annak volt még ilyen baromi jó hangulata !!! (Meg az Abe's sorozat, igaz az sokkal komorabb, de szintén király).
2.
2.
NECROSMOKE
Meg kell hagyni,hogy nagyon jól néz ki.Nekem mindig is az 1ik kedvenc gémem volt(valaha) nintendon.Nekem már ezért megérné 1 Wii beszerzése.
1.
1.
Top Secret
Na most irigyelem a Wii-seket nagyon szeretem a Donkey Kongot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...