Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
és a black ops hol van?
#22
#12: Rossz helyen nézed az árakat. Konzolra átlag 12,5 a New Vegas, míg a Fallout 3 GOTY kiadását (alap + 5 DLC) 8,5-ért szereztem be.
#21
Hab
#20: mint például?
#20
Úgy érzem itt pár hozzászólás ki lett törölve.
#19
#16: Figyelmeztetném a tesztelőt hogy vannak bug-ok a játékban, de hála istennek csak a side questekben (találkoztam velük eddig). Ja, és érdemes a játék előtt átböngészni a Fallout wiki-t, mert sokszor csaptam az asztalra hogy: na ba***** ha én ezt tudtam volna... Mind 1, szerintem jobb a játék mint a 3. rész.
#18
#16: nem csalódtam :)
#17
Fallout New Vegas vagy MOH.. hát nem kérdés, hogy melyiket veszem meg, de a lista alapján az emberek többsége nem ért velem egyet
#16
zoennModerátor
#15: Természetesen, a cikk hamarosan napvilágot lát! ;)
#15
Az előttem szólókhoz csatlakozva : ugye már írjátok a New Vegas tesztet !? :)
#14
A Fifa miért érthetetlen? Lehet, hogy mi HC arcok vagyunk és rá se bírunk nézni egy fifára vagy simsre, de nem is HC rétegeknek készül. Kb. fél magyarország szereti a focit és már nem bírja csak nézni, hanem játszania is kell
#13
NBA 2K11 hol van ? Amúgy a Fifa sokáig az élen marad,de majd jön az AC,és a CoD,egyből lekerül az élről,de sokáig a dobogón fog lenni,azt biztos.
#12
Azért a PC-sek nagyon jól jártak a Fallout-al.Az 576-nál ha veszel egy F.New Vegast 12 rongyért ÉS kapsz mellé egy Fallout 3 CD-t is.Míg Boxon meg PS-en 14 rongy a new vegas és külön 12 a fallout 3.
Jó lenne ha a konzol árakat is ennyire csökkentenék...
#11
#16: na ne már!?!?! én is. már a kertet felástam, és rakom lefele az alapokat XD
#10
#8: gondolkoztam rajta h beszerezzem, ha tényleg ilyen jó akkor kihagyhatatlan.:)
#9
#7: A fifa sohasem volt jó PC-n ...
Nem lehet összehasonlítani egy Ps3-as és egy Xboxos verzióhoz.
#8
#6:Az új Fallout-ot abba sem bírom hagyni, nagyon betalált, nálam erős 9 pont!:)
#7
Fifa11 nagy csalodás nekem...irányitása naon tré pc-n :S nem tudom normálisan belöni se...lehet szebb mint 10 de hogy irányitás szarabb az fix!
#6
Hab
Fallout vmi hihetetlen jó lett, számomra simán veri a 3-at, egyetlen dolog ami fáj hogy nem jött gyűjtői Magyarországra :(((
#5
Nem csak a Fifán vagyok kiakadva, de a MOHA második helye sem megérdemelt, annyira nem voltj ó ez a játlk :S
#4
#3: Lesz az 52 is. :D