Megjelenés előtti James Bond előzetesek

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 3.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már tegnap óta kaphatók, nálunk pedig pénteken kerülnek boltokba a legújabb James Bond-játékok, ebből apropóból pedig két új trailert és néhány gameplay felvételt kaptunk a 007-es soron következő akcióiról. Alig várjuk, hogy felbőgjön végre az MGM oroszlánja a képernyőkön!

A James Bond 007: Blood Stone a brit Bizarre Creations műhelyében készült, megjelenése PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várható, illetve lesz egy alternatív DS-es változat is. Mi már leteszteltük a programot, és nem sikerült annyira rosszul: egy kifejezetten pörgős, látványos jelenetekkel teletűzdelt akciójátékot kaptunk.

Ezzel szemben az új, Wii-re és DS-re érkező GoldenEye 007 már más stílust képvisel, itt a lopakodás és a speciális kütyük kerülnek előtérbe - pontosan azok az összetevők, amikért megőrültünk a klasszikus Bond-filmekben. Más kérdés, hogy a főhős fizimiskáját ezúttal Daniel Craigről mintázták.

A GoldenEye-ról a launch trailer mellett egy csomó gameplay felvételt is kaptunk a GameTrailers jóvoltából, a következő képsorokon a multiplayer mód is feltűnik:

2.
2.
zsilvolgyi
#1: Nekem jobban bejön mint az ez előtti James Bond.
1.
1.
p.balou
Nekem ez a Daniel Crage-s James Bond nem tetszett. A játékot is erre a sorsra szánom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...