Hivatalos: törölték az NBA Elite 11-et

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Korábban tudni véltük, hogy az idei, nagy reformokat hozó kosárlabda szimulátor nem állt készen az idei megjelenésre, most viszont Eric Brown, az EA színeiben bejelentette, hogy az NBA Elite 11 soha sem fog megjelenni. Így ebben az évben csak az NBA Jam az egyetlen kosárlabdás cucc a kiadótól.

Szeptemberben adtunk hírt róla, hogy az NBA Elite 11 késni fog, ezt maga Peter Moore, az EA sportdiviziójának elnöke jelentette be: mivel a fejlesztés hajrájában olyan minőségi problémák léptek fel, így az nem áll készen a megjelenésre. Többen már úgy látták, hogy csak a jövő év elején kerülhet a boltok polcaira. Nos már akkor sem, sőt sohasem.

Az EA pénzügyi igazgatója, John Schappert tegnap közölte, hogy befektetőik azt szeretnék, ha az NBA-sorozatot a Madden NFL fejlesztői, az EA Triburon venné kezelésbe, semmint az Elite-ért felelős EA Canada. A kiadó fejet hajtott tőkéseinek akarata előtt, így törölték a címet. Ez viszont nem jelenti azt, hogy NBA játék nélkül maradnánk a jövőben, hiszen az új fejlesztők kezében biztosan nekifutnak megint a szériának. Ami rá is fér, hiszen az EA Sports játékok közül az NBA sorozat mutatta fel a leggyengébb fejlődést az utóbbi időben.

Az NBA Jamet eredetileg a PS3-as és az Xbox 360-as NBA Elite 11 ingyenes bónuszjátékának szánták, de hamar kinőtte magát és önnálló formában jelent meg, elsők között Wii-re. Az EA egyedül ezt a címet küldi harcba az idén.

4.
4.
Top Secret
Kár érte megnéztem volna!:(
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
danez11
akkor meg mi a fasznak adták ki a demot..... pedig nagyon állat játék :(
1.
1.
arshavin23
Pedig vártam ezt a játékot is,de mindegy ..:( De akkor jövőre kárpótoljanak minket egy jó kosárlabda játékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...