Revelation alcímmel folytatódik a Silent Hill mozi

Arra már korábban is utaltak a készítők, hogy folytatást kaphat a Silent Hill filmadaptációja, ugyanakkor ez már idestova négy éve történt, azóta nem sokat hallottunk a második rész felől. Most a Fangoria közölte az első információkat az új filmről, amely a Revelation alcímet kapta és a harmadik játékot dolgozza fel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
Ami nekem csípi a szemem az első részben, az az eredeti történet kifacsarása, és kettétörése, pedig nagyon jó a játék, ehhez mérten vártam a filmet. Persze hogy a 3-dik részt kezdik, hiszen a film, az 1, és a 2 egybegyúrása. Pedig szerintem az első játék története a legjobb. Ettől független azóta elfogadtam a filmet, de csak mint egy különálló sztorit tudom kezelni. Egyedül a zene, ami egy az egyben a játékból lett átemelve. Aki teheti, játssza végig, ajánlom, mert tényleg nagyon jó, sokkal több a helyszín, és kiforrottabb, bonyolultabb is. Ehhez a folytatáshoz, kevesebbet várva állok neki, így nem lesz csalódás, mert a harmadik részt nagyon szeretem, itt kerül elő Harry Mason, és a kis(azóta nagy)Lánya is. Érdemes rákeresni a neten, az eredeti történetre, egészen különálló regényt lehetne belőle szerkeszteni.
#16
biztos Miley Cyrus fogja játszani cuki hannah montana ruhában
#15
Jé. Talán meg kellene néznem :D
#11
én csak abban reménykedem, hogy újra benne lesz az ördög kislány alakban, az első részben nagyon oda tett
#10
Egyetértek a többiekkel, szerintem is jóra sikerült :)
#9
Szerintem is a Silent Hill 2 kellet volna feldolgozni
#8
Tőlem mondhat bárki bármit. Én James Sunderland-nek jobban örültem volna!
Sőt..most egy kicsit veszélyben volt a monitorom:)
#7
hakydakillahModerátor
Hát én ezerszer láttam, nekem nagyon bejött :-)
#6
#3: Milyen igaz! XD
#5
Prince of Persia film nekem nagyon bejött, szal azóta várom az adaptációkat. Sajnos előtte a Max Payne erre nem adott okot.
#4
Törölt felhasználó
a lényeg, hogy legyen benne pyramidhead :D
#3
drakecsajModerátor
Az első rész filmben nekem nagyon tetszett, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a másodikból.
A kritikusokról pedig annyit hogy semmihez sem értenek, csak a jó filmek lehúzásához ;D
#2
Szerintem is méltán pályázhat a legjobban sikerült játékadaptáció címére, egészen kellemes horror lett, ráadásul nemhogy nem erőszakolták meg a Silent Hill történetet, hanem egyenesen körbejárták azt és egy alternatív sztorival toldották meg. Remélem a következő rész is hasonlóan jóra fog sikerülni.
#1
Nem mondtak róla sok jót a kritikusok?Akkor ezek hülyék.Ez az egyetlen filmadaptáció játékról ami jóra sikerült.De persze a Resit agyon dicsérik.Pedig sztem egy rakás szar.Köze sincs a Resihez.Mind 1 én már várom a Silent Hill 2-őt.Megvan az első is extra változatba.