A Ubisoft megvette a Jacko-játék fejlesztőit

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 4.
  • Biznisz
Link másolása
Olyannyira biztos a pop királyának életfilozófiáját megcélzó játék sikerében a francia kiadó, hogy megvásárolta annak fejlesztőit, a Longtail Studiost. Enyhe szkeptikussággal állunk a Michael Jackson: The Experience előtt, vajon tényleg ennyi potenciál van a témában, hogy a Wii verzióhoz fehér kesztyűt mellékelnek?

A vásárlás után a quebeci székhelyű Longtailt a Ubi bezáratta és a stúdió összes alkalmazottját integrálta a már meglévő csapatába. Ez persze nem érinti a Michael Jackson: The Experience munkálatait, hiszen - mint elmondták - a Longtail már befejezte minden, a Ubisoft számára függőben lévő fontos projectét is - olvashatjuk a társaság közelményében.

"Ez a kezdeményezés lehetővé tette, hogy a Ubisoft Quebec további szakértőket, tehetséges és tapasztalt fejlesztőket szerezzen, akik részt vesznek majd a fő Kinectes projectekben, beleértve a Michael Jackson: The Experince-t is."

A játék nem csupán karaoke program lesz, a pop királyának minden lényeges slágerét tartalmazva, hanem a mozgásérzékelős technológiák segítségével tánctudásunkat is fitogtatnunk kell. A Nintendo Wii-s felhasználók ráadásul megkapják Jacko ikonikus fehér kesztyűjét is a csomagban mellékelve.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...