3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#22: a BFBC2 kiforrott csak nem fain XD óó várj már értem! nekef hiába beszél bárki is, te utálod a codot mert egy hardcore BFBC2 fanboy vagy ááháá.
a BC2 lett az eddigi lexarabb BF játék (nekem. lehet te nem értesz egyet de nekem ez egy szar) kiforrott, kevesebb bug, több támogatás de ugyanakkora szar, kiegyensúlyozatlan és minden kocka lvl50-en van. +még az a rengeteg zavaró dolog amit könnyű lenne javítani de nem tesznek meg. a baserape pedig szánalmas.
Viszont az utolsó mondattal egyet értek: miért szar az nfs sorozat? (jáccottam az uj hot pursuittal és az is egy trágyarakás) mert évente jön ki. miért nem olyan jó, miért nincs változás a fifákban? ugyanez.
a cod is erre a sorsra jut, amig az mw1 minőségi volt és überf**sza, addig a többi egy rakás bugos kaki lett. főleg az mw2. szánalmas hogy hogy lehet igy lesüllyedni a kedvenc fps játékomról az egyik legnagyobb csalódásra.
bocs ha helyesírási hibák vannak vagy hülyén fogalmaztam meg valamit XD már késő van:D
#22
#21: Az, hogy mennyit költenek rá tudod jól hogy totál irreleváns infó. :) Új motort meg simán lehetne alá tenni miért ne? Épp ideje lenne már dobni ezt a motort és egy fain kis rombolhatós cuccot kiadni és ezt a szétscriptelt rambo játékmenetet is lehetne dobni single-ből.

A CoD7en meg 250+ ember dolgozott két éven át? Két év alatt ennyi ember ennyi pénzből a nulláról készít játékokat. Ők meg csináltak új mapokat, fegyókat, meg játékmódokat megspékelve egy kb. 6órás sztorival és 11 rugóért eladják, valami iszonyatos nagy hype-al karöltve. :)

A MoH ugyanez. Csináltak egy gyenge BFBC2 kieget kb. az a szint. Csak míg a BFBC2 egy kiforrott fain cucc lett addig a MoH több sebből vérzik már az EA is elismerte, hogy nem az igazi.

Persze, hogy a CoD7 jobb mint a MoH szerintem ez nem is kérdés. Csak az zavar, hogy ez is csak a hype-ról szól, sokkal jobb lenne 2-3 évente egy CoD de az legyen mérföldkő, mert szerintem a sorozat a 4 óta egy helyben toporog.
#21
#17: Rinya, rinya, és rinya. Mégis mi a francért akarnának új motort csinálni? A jelenlegi motor is már igencsak feszegeti a konzolok határait (pl. 600p render). Akkor meg mi értelme lenne? Hogy 1 nap helyett 1 hét alatt jöjjön ki a wh? Tényleg megérné a több év munkát és a millió dollárokat...
Mellesleg nem "fossák ki" a játékokat, az MW 2-re 50 millió dollárt költöttek (marketing ebbe nincs benne), így nem csoda hogy 100+ fővel két év alatt minőségit tudnak alkotni. A CoD 7-en 250+ ember dolgozott két éven át... 10-11 ezer forintért szerintem jobban járunk egy olyan játékkal amit 40-50 millió $-ból raknak össze, mint mondjuk egy MoH-al 8 ezrért amire csak pár milliót költöttek...
#20
#5: ezt nem tudtam :( Bár teljesen mind1 ki csinálja a codot, akkor is megfogják venni mert a vásárlók 90%-át csak a multi érdekli, azt meg nem annyira nagy cucc összerakni ha már adott a grafikus meg a fizikus motor is.
#18: hát ne remélj tőle sokat,,,, Inkább az EA felé nézegess, a régi IW-sek ott vannak a Respawn-ban és nagyot fognak alkotni. Elmondásuk szerint nagyobbat mint a cod. :)
#19
IW-től sokan elmentek...
#18
Az idei COD nagyon extrém volt... eddigiek közzül ez jött be a legjobban... Hatalmsa game! Csak remélni tudom hogy a jövő évi COD is minőségi lesz...
#17
Persze gondolom ugyanazzal a motorral fossák majd ki azt is aztán csodálkoznak ha már a megjelenés előtt kint a wh stb. Hihetetlen, hogy micsoda egy lufi sorozat ez a CoD! Az 5. játékot tervezik kiadni totál ugyanazzal a játékmenettel és grafikai motorral. Ugyanúgy jönnek a scriptelt bohócok stb. Legalább rombolhatóság lenne de az sincs. Van helyette árkád játéktermi baromság. +5 +10 +15 +1000000000000000 pont meg Payback meg minden hülye kiírás. Jah és lekvár vér a legjobb. :S Nálam a CoD:WaW nál asszem meghalt a CoD. Még vetek erre a 7re egy pillantást de a videók alapján semmi extra sajna.
#16
de téll vajon milyen lesz a cod vége?
#15
am multkor volt egy post amin elmondták a gamekapocs tagok hogy mi lesz a köv codok ba, kb 12-13 lesz azt sztem vééége
#14
Tudom,de én a következőre gondoltam,amit most említ a cikk. Nem a Black Ops-ra :D
#13
Yee cod8.
#12
#11: valszeg ebben a spec opsban nem fogjuk megtudni milesz a 2 csávóval mivel a mf2 az 2010 körül mozog, a spec ops meg 1986 környéke, szval szerintem majd jövőre tudjuk meg milesz :S
#11
Ajj,remélem a Modern Warfare sorozatot viszik tovább! Kíváncsi vagyok hogy mi lesz a 2 főszereplővel. Kicsit mérges voltam mikor a játék úgy ért véget hogy Soap sebesült,a kapitány összeverve,mi vagyunk beállítva gonosznak...és úgy van vége. De ez csak szabadabb sztorit és játékmenetet igér a 3. részhez. Várom :)
#10
töltöm is :):):DXXD
#9
hinnye már a cod 7 fennt van torrent oldalakon xD
#8
#7: Feloszlatják a Raven-t? Ne már!
#7
#5: Sajna mar volt hir a Raven-rol hogy lassan de biztosan feloszlatjak :( Pedig egy Singularity folytatasnak orultem volna, hisz adva volt a folytatas lehetosege, Washington, feherhaz de szep lett volna.
#6
fojeszModerátor
#5: Nem tudom, megmondom őszintén, elég sok a pletyka a sorozat körül. A tuti biztos hármast az IW, a Tre és a Sledgehammer jelentik.
#5
#4: huppsz, tényleg :S elírtam. A negyedik esetleges fejlesztő akkor a Raven ami a Singularíty-t csinálta igaz?
#4
fojeszModerátor
#3: A Visceral EA-s csapat, ők biztosan nem csinálnak CoD-ot.