Szinte mindenhol elfogyott a Kinect

  • Írta: InGen
  • 2010. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem meglepő módon hatalmas a kereslet a Microsoft új mozgásérzékelős technológiájára. A nyitás tényleg egy igazi platform indulásához hasonlítható: hatalmas sorok álltak a pénztáraknál éjfélkor, és szinte a teljes raktárkészlet elfogyott a termékből.

Habár sokan megjósolták, hogy ez fog történni, mégis szinte hihetetlen, hogy az amerikai nyitás után pár órával gyakorlatilag minden Kinect elfogyott a boltokból, és az online előrendelések is teljesen beteltek.


Az első beszámolók szerint a legnagyobb amerikai kereskedők, az Amazon, a BestBuy, a GameStop és a Target már reggelre teljesen kifogyott a Kinect szenzorból, egyedül néhány Xbox 360 konzollal egybecsomagolt 300 dolláros bundle maradt meg a boltok polcain. Mivel az online előrendelhető termékeket már jóval előre lefoglalták, jelenleg úgy néz ki, hogy az amerikai piac Kinect-szűkében van.

Az üggyel kapcsolatban Chris Homeister nyilatkozott a BestBuy-tól: "Hatalmas az érdeklődés a Kinecttel kapcsolatban, döbbenetes volt látni az éjfélkor felgyülemlő sorokat az üzleteink előtt, szerte az országban. Jelenleg az online készületünk is elfogyott, de folyamatosan dolgozunk a Microsofttal, hogy az ünnepi szezon alatt mindig legyen utánpótlás."

31.
31.
Lachgas
#30: Nemtudom hogy hol látsz itt egymásnak esést, s fanboykodást. Ök csak skeptikusok ugy ahogy én is ami a KINECT-et illeti.

Néhányan már bebeszélitek magatoknak ezt a fanboykodás dolgot.
30.
30.
Wikho
Már már tanítani kellene azt, ahogy a sok fanboi nerd egymásnak esik hogy a kinect szar, és hogy a move jobb-e vagy nem.
Komolyan ti erre pazaroljátok az időtöket? Nem tudom ez miért is jó bárkinek.
Gamestar online-on szoktam látni ilyen szintű hülyeség áradatot, sajnálattal látom hogy a Gamekapocs oldalát is elérte.
28.
28.
Giga0509
27.
27.
Lachgas
#25: Egyet elfelejtettél leirni, hogy te vagy a legszánalmasabb.

Had kérdezzek már valamit, mi a faszér vered itt a nyálad ha a PS3 és a BOX egy rakás szar?
26.
26.
Yami
Hogy tudtam, hogy ez lesz... először a "Kinect majd bukás lesz!" aztán most a jön a "Csak a hype miatt fogy!" ezután meg majd jönni fog az "Emberek csak azért veszik és játszanak a Kinectel mert egy puskát nyomnak a tarkójukhoz..."
25.
25.
dzsiádzsó
Mennyi szánalmas emberke van itt!
Megint jönnek sanyi témával, kit érdekel? Szánalmasok tudjuk, lehet valakinek orgazmusa lesz ha majd 1 eladott db-al is több lesz, de számomra sose mossák le azt a sok égést amit elkövettek, mellékesen nem verném semmire mert egy monopóliumból sikerült egy ilyen helyzetet teremtenie magának a fosadék xboxal szemben, ez mindent el is mond!

Témához szintén szánalom ahogy egyesek szemét bántja ez a kinetc, baszki kijött, baszki siker, igen most ez a trendi, tetszik vagy nem!
És működik a kinect hiába csökken egyesek egoja péniszük aprócska méretére így van! Engem sem izgat hardcore gamer vagyok, de azt a sok primitívséget amit itt most egyesek belemagyaráznak miért nem siker a kinetc siker, és kicsit megfejelik a haláluncsi de sony a király témával hááát barátaim nyomás agyturkászhoz!
23.
23.
ZsupiDav
Kíváncsi leszek, hogy mikor kezdik el megszállni a használt termékek piacát a megunt kinect-ek. Egyébként ez csak USA? Mert akkor nem csodálkoznék rajta. Az eladási listákon is már csak ott veri a PS3-at (ott sem sokkal)!
22.
22.
Top Secret
Ezt vártam én ezt kértem Karácsonyra.
20.
20.
daenath
Fix hogy a hulye nep rakattan az uj kutyure (ala InGen) azt hogy 2 honap mulva mar a molyok vacsiznak rajta, az mas teszta, hosszu tavra nem terveznek.
19.
19.
Shadowsomi
Csak az érdekelne, hogy erre jönnek komolyabb címek is, ami mondjuk egy HardCore gamer figyelmét is felkelti, vagy ez a Kinect tényleg csak egy kis hétvégi babazsúron szórakoztatja a gyerekeket? ( Bocsánat a kifejezésért, de az oroszlánnal való ökörködés látványa után nem tudok máshogy fogalmazni.)
A másik meg, hogy szép a hír meg minden, gratula az ms-nek az óriási reklámkampányhoz, de hányat adtak el tulajdonképpen, hogy a várt 3 millió helyett 5-ben reménykednek, illetve hogy itt ilyen híreket közölnek? ( tjames ez a limonádés példa.... Majdnem lefordultam a székről a röhögéstől, ráadásul még igazad is van :D)
18.
18.
adye
17.
17.
.LnB
#4: Szerintem nem lehet egy lapon említeni a wii, vel meg a move-al. Én várok míg értelmes játékot nem adnak ki rá, vagy minimum addig míg olvasok pár értékelést róla, vaktába azért nem tudok kidobni ennyi pénzt.
16.
16.
adriano28
és most lehetne hatalmasakat csalni, veszek 5 iet, azt olyan helyen adom el ahol kifogyott az áru tripla áron xd
15.
15.
klemid
#2: Igen csekély az esély annak, hogy a vásárlók nagy része az E3-on látta a Kinectet és nem egy buta TV reklámban. :)
13.
13.
roli33
#2: Ha jó a marketing gépezet akkor jól fogy a termék. Ennyi röviden :D
12.
12.
Gt17
Ebbe meg mi a parasztvakítás?
Amúgy szerintem tök felesleges ez a cucc még,nemlátom értelmét az ilyen Disney kinect meg Kinectmals játékoknak,úgy vesszük szinte techdemók.De azért azt bevallhatjuk,hogy sok innováció rejlik benne.
10.
10.
tjames
#8: az hát. Erre még csak most jöttél rá ? gáz... pfff XD
9.
9.
tjames
#7: de rég láttalak már! :)
8.
8.
Skyrocker1
én ki probáltam egy kicsit jobb mint az EYE TOY de egy bazi nagy parasztvakítás...
6.
6.
shaddam
#4: Erről mindig az egymilliárd legyes okosság jut eszembe.500 millió dollárból bármit be lehet úgy csomagolni hogy megvegye egy agyatlan réteg.Ettől független még mindig egy laggos casual cucc.
5.
5.
tjames
mondjuk arról nem tudni, hogy mennyi az az elfogyott darabszám???

Merthát pl csinálok két pohár limcsit, és eladom a ház előtt, majd hírként közli az újság, hogy james üzleti érzéke milyen állati nagy, alig fél óra leforgása alatt eladta az egész limonádé készletét....érted... :
4.
4.
Josiix
:D Nah ez most mekkora pofára esés azoknak akik pár hónappal ezelőtt az ehhez kapcsolódó hírekben azt írták, hogy mekkora szar ez a kinekct meg, hogy pofára esés lesz, és istenítették a move-t :D na igen az "okosoknak" most megint nem lett igazuk, és ők estek pofára :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...