Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

  • Írta: InGen
  • 2010. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.

Habár biztosan tartogat még meglepetés projekteket és be nem jelentett fejlesztéseket az Activision, a legfontosabb címeket már kőbe vésték a 2011-es évre.

Ennek megfelelően érkezik majd új rész a Call of Dutyból (erről korábban már beszámoltunk), valamint a Transformersből is (aminek a War for Cybertron után nagyon örülünk). A cég kiadásában készül egy egyelőre ismeretlen játék, melyet főleg a gyerekeknek szánnak, de jönnek új részek a DJ Hero és Guitar Hero franchise-okon belül is.

Ezen kívül korábban már megerősítették, hogy a True Crime: Hong Kong megjelenése 2011 második negyedévében várható. Nyilvánvalóan ennél jóval több játékot kell kiadni jövőre a kiadónak, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit tartogatnak nekünk.

3.
3.
Top Secret
Hát nagyon örülnék az IW-nek de én úgy tudom hogy az IW annyi nem?
2.
2.
smash
Nem biztos, hogy az IW-s srácok csinálják jövőre. még nagy a bizonytalanság. Az IW elvileg a Modern Warfare 3-mat készítik de még minden csak pletyka meg nem erősítették.
1.
1.
Gt17
Az új CoD ugyebár infinity-s lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...