Még menthető az All Points Bulletin

Az All Points Bulletin valószínűleg sikeresen pályázna a világ leggyorsabban elfelejtett online játéka címre. A megjelenéskor rossz kritikákat kapott, alig vásárolták meg, majd két hónap elteltével kikapcsolták a szervereket. A kiadó szerint azonban még menthető a helyzet.

David Solari, a Codemasters Online ügyvezetője szerint a probléma oda vezethető vissza, hogy Realtime Worlds (a Crackdownért is felelős fejlesztőcsapat) néhány kulcsfontosságú ponton súlyos hibákat követett el. Viszont úgy gondolja, hogy ha ezeket a hibákat helyre tudnák hozni, akkor az APB kifejezetten sikeres lehetne.


"Tényleg úgy gondolom, hogy jóvá lehetne tenni a játékot, de 9 hónapnyi kemény munka kellene hozzá" - mondta Solari, s hozzátette, hogy szerinte a nagy fejlesztőcsapat, és az ahhoz szükséges sok pénz eléggé kockázatossá tette az APB körüli dolgokat. "Ha valaki létre tudna hozni egy kisebb csapatot, helyre tudná hozni a hibákat, s mindezt kevesebb működési költséggel, akkor lenne egy nagyon egyedi játék a kezében."

Ha mást nem, Solari azt reméli, hogy a kifejezetten jól sikerült avatár- és karakterkészítői rendszert át fogja venni valaki. Mostanában úgy hírlik egyébként, hogy az Epic Games venné meg, és támasztaná fel az APB-t, bár ezt tessék egyelőre pletyka szintjén kezelni.

12 komment - szólj hozzá!