Még menthető az All Points Bulletin

Az All Points Bulletin valószínűleg sikeresen pályázna a világ leggyorsabban elfelejtett online játéka címre. A megjelenéskor rossz kritikákat kapott, alig vásárolták meg, majd két hónap elteltével kikapcsolták a szervereket. A kiadó szerint azonban még menthető a helyzet.
  • Írta: InGen

Kommentek

#12
Habár egy Rockstar fejlesztésnek jobban örülnék(énk)
#11
http://www.youtube.com/watch?v=it_O7JSsIEM

Biztos láttátok,már páran.
Mellesleg elég jónak bizonyul.Másnem egykis délutáni lövöldének elmenne.
#10
ebből komolyan film is leszXD

Codename APB

Egy sikerre született játék megbukott, de a fejlesztőket nem hagyja nyugodni ez a gondolat. Összehoznak egy apró, ám annál ütőképesebb csapatot melynek egyetlen célja a játék hibáinak kijavítása. A küldetés veszélyes és nincs visszaút. Sok kalandot élnek át és nem fog mindenki visszatérni. De ez a pofáraesett vásárlók utolsó esélye.

comming 2012 winter
#9
Egy ilyen játék konzolon nagyobb sikert aratna....
#8
#2: vagy pl: Auto Assault meg még sorolhatnám(csak még egy példa: Shadowbane)
#7
Nekem nagyon tetszik de ha ingyenes lenne plusz xboxra vagy psre kiadná nagyon örülnék neki.
#6
Én csak azt sajnálom hogy az APB bukása miatt egy ideig minden hasonló próbálkozást mind a játékosok, mind a fejlesztők és kritikusok csípőből negatív jelzőkkel illetnek majd. Pedig rohadt egyszerű lett volna a dolog: Hallgatni kellett volna a bétában résztvevőkre és több küldetést, kiegyensúlyozottabb fegyvereket és úgy ámblokk több apróságot belepakolni a játékba. Mert önmagában ez az MMO-akciójáték dolog igenis kurv@ élvezetes!
#5
Persze, megmenthető, csak megint egy kisebb vagyon lenne a különböző, elbaltázott dolgok kicserélése épkézláb és működő dolgokra. Nem lesz ebből semmi. Béke az APB poraira.
#4
sosem hallottam róla. de klasz
#3
Ha kijavítják azokat a hibákat meg ingyenessé teszik akkor talán játszanának vele elegen! De ha megint pénzesé teszik akkor felejtsék el az egészet!
#2
Ezt bezzeg megmentenék,de a jobb játékokat lelövik,gondolok itt Spielberg játékára...
#1
király!