Call of Duty-szintű sorozattal állhat elő a Bungie

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Michael Pachter szerint most, hogy a Bungie tíz évre aláírt az Activisionnel és multiplatform címet fog készíteni, olyan sorozattal állhat elő, amely felérhet akár a Call of Duty-hoz is. Az új projektről ugyan még semmit nem tudunk, de Mr. Pachter szereti megmutatni, mennyire megy neki a jóslás.

Az Activision Blizzard pénzügyi eredményeire válaszolva, Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője kifejtette, hogy mit lát a Bunge jövőbeli lehetőségeiben, illetve azt is megjegyezte: bár erre az Activision még egyáltalán nem utalt, az új projekt már jövőre megjelenhet. A Halo-sorozatot fejlesztő csapat áprilisban írt alá az óriáskiadónál, a megállapodás keretében pedig leszögezték, hogy egy multiplatform címet fognak fejleszteni - a Bungie az elmúlt években elsősorban az Xbox-konzolokkal, ritkább esetben a PC-vel foglalkozott, most azonban itt a lehetőség, hogy PS3-on is bizonyítson!

Pachterék éppen ebben a multiplatform felállásban látják a legnagyobb lehetőséget: "Különösen izgatottak vagyunk a Bungie új játéka kapcsán, stúdióként nagy múltjuk van a srácoknak, sokat bizonyított sikercímekkel. Úgy gondoljuk, egy multiplatform játékkal megüthetik a legnépszerűbb sorozatok eladásainak mértékét, a 20 milliós eladott példányszám is elképzelhető." A Bungie Halo-játékainak platform-exkluzív létükre sokáig bérelt helyük volt az eladási toplistákon, a Halo: Reachből például két hét alatt 3,3 millió példány kelt el, noha a játék kizárólag Xbox 360-ra jelent meg.

Pachter fent egyértelműen a Call of Duty-sorozatéhoz hasonlította a várható sikert: a tavaly megjelent Modern Warfare 2-ből szintén 20 millió példány kelt el. Pachter a legutóbbi értekezésében arra is kitért, hogy miként szerepelhet a jövőre érkező Call of Duty, ha az Activision a következő őszre időzíti az újonc Sledgehammer Games által fejlesztett játékot; azt ő is elismeri, hogy a csapatnál igazi veteránok dolgoznak, csapatként viszont még nem bizonyítottak, s mivel ez lesz az első játékuk is együtt, ez az eladásokon látszik majd: Pachter 13 millió eladott példányt jósol a következő résznek.

12.
12.
beniii
Hát ha ilyen lesz én tuti nem fogom leszedni
11.
11.
C-vitamin
Kíváncsian várom , hogy megtudnak e újulni a srácok.Nem lehet tudni mennyire gyepesedtek bele a Halo-ba...Hajrá! Lehet bizonyítani!
10.
10.
vytros
Hát ha minőségben lesz CoD szintű akkor inkább széttéptem volna azt a szerződést a srácok helyében.
9.
9.
givi6
remélem valami jo storyt fognak kitalálni, nem csak valami ÖLJ! VAGY LEŐNEK tipus lesz mint a cOd...
8.
8.
NinjaNorb
Ez csak Patcher véleménye lehet hogy a srácok túlszárnyalják a halo-t ráférne úgy is valami új az FPS műfajra:D
7.
7.
Yami
CoD szintű? A Bungie alaposan aláadta. XD
6.
6.
shatterhand
szal akkor 3 órás sztori (ha lesz)
és amcsi kölykök szinvonalára eresztett fps
erre se kell pénzt félretenni
4.
4.
shooter1234
Remélem a Bungie -nak ismét sikerül egy ütős címet kiadniuk, és folytatni. Ha mind3 platformra nézve összesen 13 milla fog fogyni, akkor jól járnak.
3.
3.
Ca$h
Kinek mi a lealacsonyítás... egyébként meg a CoD-szint az eladásokra vonatkozik!
2.
2.
xLallerx
Ez alatt nem azt értették, hogy cod szintü játékokat nyomatnak ki. Hanem azt, hogy évente dobnak ki ők is majd mint a cod
1.
1.
Alienji
Így lealacsonyítani a Bungie-t, Cod színtű játék... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...