2012-ben jön a Race Driver: Grid 2

A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következő éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
A Gridről annyit, hogy sokkal jobb mint bármelyik árkád autós játék. Pl lazán lealázta az NFS sorozatot, pedgi ők minden évben adhatnak ki valamit. Én 2x vittem végig és igaz vannak benne igen nehéz versenyek, de összeségében, jól lehet vele haladni. (márha tudsz is vezetni). Egyébként, ha megvan a játék, akkor mehetsz vele multizni. Ehhez csak lekell töltened a Gamerangert és már mehetsz is.
#22
Szerintem itt van aki nem is játszott a Grid-el Ps3-on is aratott meg Pc-n is :D Főleg ha megnézzük hogy az EA még mindig nem képes elő állni tűrhető törés tesztel :P
És szerintem eggyántalán nem butított. :) Ha valaki végig játszotta szerintem észre vette hogy a végén már szinte lehetetlen megnyerni egy versenyt legalább is eléggé nehéz! :) (végig játszottam d(O.o)b....)
#21
a GRID 1 nem tetszett, szerintem szánalmasan szar volt (SZERINTEM)
ráadásul mi értelme van a világvége előtt kiadni egy játékot? 2012? :DD xD
#20
#19: Az lehet, hogy le van butítva, de valamit mégis tudnak, mert brutálisan nagy siker let a játék.Ha csak az egy sikereiből indulok ki, legalább annyian előrendelik, hogy egy pár hónapra meglegyen a Codemasters teljes személyzetének a fizetése.Szal sztem, bitítás ide vagy oda, a Grid egy maradandó autós játék.Brutál grafika, jól kitalált dolgok.
#19
#18: Hát kis barátom te egy jó nagy süket vagy a témához!A driftben több a versenyszellem meg a vezetési tudás(ha valaki profin csinálja)mint egy formaegyben,szerintem!Magyarországon is egyre nagyobb a versenyzői és rajongótábora is a dolognak és egyre szinvonalasabb versenyeink vannak,nagyon komoly autókat építenek.Emellett az idén a King Of Europe bajnokság győztese magyar!(Kerényi Ádám).Az egyik legsikeresebb európai női drifter magyar!(Szántó Niki,szintén KOE helyezett..ja és gyönyörű :) ).A drift nem a gyors körökről szól,hanem hogy urald az autót mikozben elveszíti a tapadását,és ezáltal kanyarban minél nagyobb szögben autózz!Rengeteg olyan autóverseny van ami nem a gyors körökről szól,csak szűk a látóköröd!(Offroad,gyorsulás,stb.)
A játékról annyit,hogy tényleg "lebutították" a TOCA sorozathoz képest,de attól függetlenül siker lett,mert van benne sebességérzet,elég jól törnek benne az autók(majd nézd meg a GT5-ben milyen vicc törés lesz,vagy ott a Forza3 a minimális festékleverődésével...),sokféle versenytipus-sokféle kihívással.Kell az ilyen játék,és remélhetőleg komolyabb karrier lehetőségeket tesz a Codemasters a folytatásba!
#18
Háát nem tudom biztos sokan nem értenek egyet vele de nekem kicsit cslódás volt a Grid túl kevés klasszikus pálya ... miért nincs kerékcsere nincs taktika csak told neki mint süket a csengőt nem értem a TOCA-ás örökségeket miért nem lehetett tovább vinni és a fizika is kicsit arcade-os lett mint ezek need for speed-es fosok azért tettszett annak idején a TOCA mert inkább a verseny hangulatra helyezte a hangsúlyt és az "igazi" fizikára ,erre inkább most lebutítják ezzel a hülye autószínezgetéssel a hasonszőrüek színvonalára ... meg ezek a driftelős japán hülyeségek ... eh , a japán versenyeket meg se csináltam , a valóságban is hülyeségnek tartom a driftet , az nem verseny csak olyan mint a pankráció ... kamu .
#17
a codmastersnek nem kéne követnie az EA példáját!! nagyon nem!! hiszen mindenki tudja h mi lett az nfs - ből.

de a GRID 2 az egy jó döntés, az ediggi legjobb projectjük a srácoknak a GRID volt.
#16
A Codemasters is beveti a jó öreg EA féle futószalag formulát:)
#15
Én már a bodycountot várom! A Black nagyon kitett magáért 2006-ban, de még mai is simán ellövőldözök benne. Ez nem igazság! Minden jó játék késik! És hogy a cikkhez is szóljak hozzá, szerintem a Grid2 tuti befutó lesz! De félő hogy csak a grafikája fog szebbülni! Én is várom azt is.
#14
#12: ha megérjük? hmm.... csak nem december 21.én adják ki : )
#13
XDannyl olyan igazad van ahogy itt ülök XD
#12
ha megérjök de am egyébként is tetszet elsörészt is megvettem ezt seh fogom kihagyni
#11
#7: Na ha a Need for Speed a Codemasters kezébe kerülne az lenne a legfontosab dátum a történelemben időszámításunk óta xD :D
Gondoljatok csak bele... egy olyan Underground 3 ami a Grid fizikáját és törésmodelljét örökli. Az maga lenne a menyország :)))
#10
Hűha :) Eléggé jól hangzik a játékok kiadásának dátumozása (Forma1 évenként és minden évben plusz jön mellé egy Grid vagy egy Dirt) :)))
Codemasters-nél senki se tud jobb autós játékokat csinálni. (Mondjuk a GT5-re nagyon kiváncsi vagyok)
#9
Jó munkához idő kell, na de ennyi? :O DE elég rohadtul várom:)
#8
hakydakillahModerátor
Pedig most kellett volna jönnie, a Dirt 3 helyett :-(
Istenem, 2012, addig hibernálom magam :-)
#7
Az első mai napig a kedvencem. Még need for speedet is odaadnám a készítőknek.
#6
az első részt leszedtem most meg 990 ért dobták utánam(tuti vétel volt) szóval lazán megérte(mielőt valaki beszol a letölts miat: a min gépigényt sem érte el a gépem szóval hagy ne dobjak ki elsőnek 10E ft a semmiért!)
#5
Ha akkorát fog szólni mint az 1, akkor nincs miért aggódnia a tervezősrácoknak.Mondjuk nálam tuti vétel, mert az egy nagyon bejött.Csak az a baj, hogy a 2012-es dátum még elég messze van.De mondjuk inkább fejlesszék csak, minthogy összecsapott legyen
#4
Imádom az elsőt! Ezt is fogom.