Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.
  • Hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV ruhacsomagjai, jelentette be a Capcom. A kiadó az eredeti tervek szerint öt hónap alatt adta volna ki a hat DLC-t, ez az idő rövidült most le - állítólag a rajongók kérésére - három hónapra. Az első csomag november 16-án érkezik, míg az utolsó január 25-én - az összes ruhát tartalmazó kiegészítő április végén jelenik meg. Itt találjátok a végleges menetrendet!
  • PlayStation Lounge nyílt New Yorkban: a Sony hivatalos PlayStation-központot nyitott Manhattanben, ahol kifejezetten ízléses körülmények között próbálhatják ki és vásárolhatják meg a játékosok a legjobb PlayStation-termékeket. Megjelenés előtt játszható az új Motorstorm, a Gran Turismo 5 és a Killzone 3, emellett lehet Move-ozni EyePettel és SingStarral - itt vannak képek róla, örülnénk itthonra egy hasonlónak mi is!
  • Lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, Kenji Matsubara helyét Yoichi Erikawa a Koei társalapítója és a Nobunaga's Ambition producere veszi át. Matsubara személyes okokkal magyarázta a távozását, igaz, az utóbbi időben a kiadónak sem ment olyan jól: az idei pénzügyi év első felében 27,5 százalékkal csökkentek a cég bevételei a tavaly eredményhez képest.
  • Decemberben indul a Battlestar Galactica Online bétatesztje, jelentette be az ingyenes MMO-játékot fejlesztő Bigpoint. A publikus teszt első fázisában máris több ezer játékos vehet majd részt, akik állítólag egyenként fognak kiválogatni a fejlesztők - idővel fokozatosan bővülhet a keret, a lehetőség a játék hivatalos elindulásáig tart. Ezen az oldalon lehet regisztrálni.
  • Csütörtökön L.A. Noire trailer érkezik, árulta el a Rockstar Games, szóval úgy tűnik, hamarosan újra beindul a 2006-ban bejelentett detektíves játék marketinggépezete. A játék eredetileg PS3-exkluzív volt, később a Rockstar megerősítette az Xbox 360-as változatot is.
  • A hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move, mint a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája pedig inkább a Wii-re jelent veszélyt, véli Billy Pidgeon elemző. Persze a Nintendonak a Move-tól is van félnivalója, a szakember úgy hiszi, hogy most lenne ideális lépés a japánok részéről egy Wii-árcsökkentés. A Nintendo nemrég azt mondta, nem tervez lefaragni a konzol árcédulájából.
  • És a ráadás trailer: csúnyán elfelejtettük a Donkey Kong Country Returns hétvégi előzetesét, pedig egészen hangulatosra sikerült az alábbi másfél perces anyag. Némi átfedés ugyan van a korábbi videóval, viszont több új jelenetet is szemügyre vehetünk.

17.
17.
danez11
A Donkey Kong Country Returns psn-es játék lesz ?
16.
16.
Scoo
Battlestar Galactica Online-nak mázlija lesz azzal, hogy egy új sorozatot készítenek az első cylon háborúról.
14.
14.
Folti90
#13: Így van, én is beruháznék rá így karácsony előtt
13.
13.
falselight
ez a billy pidgeon aztán tud valamit.
12.
12.
b.mate
#10: azért egy codot elég nehéz összehozni kinectre...
Max segítségnek pl kihajolás.

De lövést ilyesmit elég nehéz megvalósítni
11.
11.
Oliv3r
L.A. Noir-ra kiváncsi leszek.

amúgy ez új hírsorozat picit gyenge lett...van egy csomó érdekesebb dolog ami meg nem került fel az oldalra, szóval lehetne jobb összeállítás.
10.
10.
givi6
meg amugy idők kérdése, hogy a kinect jobban tetszen a a hardcorosoknak, ( jo csak tlán) , mert ha csinálnak arra is mondjuk codot , vagy ilyesmit
csak egy a baj, az a sok hamburgerzabálo dagadt , még csak seggüket se megmozgato, szemüveges, amerikai beteg gamerek nem fognak felálni is játszani vele , ... meg akkor azt bekéne tiltani, sztetek megengednék hogy embereket öljenek a saját kezükkel, mármint a kinectel
9.
9.
vytros
Hagyjuk már mi a jobb, ahogy már mondtam úgyis csak az tetszik valakinek ami neki megvan. Semmilyen magyar nem fogja azt mondani a tulajdonával kapcsolatban hogy a másik emberé a jobb.
8.
8.
givi6
hát
nekem nincs ps3 mam :S xbox live se menne, csippelés miatt...
őszintén örülnék egy ps3 nak, de olyan drágák a játékok...
most inkább nem beszélnék anyagiakrol, de nekem drága
7.
7.
p.balou
1:......
Tetszik ez az új rovat!!
6.
6.
zsilvolgyi
#4: Összeszedem a SONY-sokat! Holnap ütközünk! :D
5.
5.
mnmn1
Billy Pidgeon- a soron következő Michael Patcher?
4.
4.
chris360
itt banda háború lesz :D
2.
2.
nincstelen
#1: Valamiben a Sony, de valamiben az MS! :D
1.
1.
zsilvolgyi
Hát igen. A SONY jobb... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...