Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
  • Daenath emlékeztetett, hogy megjelent a Fallout: New Vegas legújabb javítása, amely az 1.1.1-es verziószámot viseli. A patch kisebb-nagyobb hibákat orvosol, a részletes listát itt találjátok róla. Köszönjük a hírt!
  • Dr. Szilárd Zsuzsanna, a Pető Intézet oktatója a Nintendo Wii segítségével biztosít mozgás- és értelmi sérülteknek, illetve vakoknak sportolási és szórakozási lehetőséget. Kattintsatok a linkre és lájkoljatok az oldal alján, hogy megkaphassa az Egészség-díj 2010. pályázat közönségdíját!
  • Az Electronic Arts adja ki a Star Wars: The Old Republicot, ami ugyan nem nagy újdonság, viszont annyiban érdekes, hogy mostantól minden terjesztési és marketing tevékenység a kiadóra hárul majd, miután a LucasArts kivonta magát ezen feladatok alól. Megjelenési dátum még mindig nincsen.
  • Sokáig él majd a Crysis-sorozat: Nathan Camarillo vezető producer szerint nem véletlenül fektetnek ennyi energiát a sorozatba, egyáltalán nem a második rész lesz a vége a szériának. "A legnagyobb gondunk lesz rá, hogy a Crysis nagyon hosszan futó sorozat lehessen, amit azt is jelentheti, hogy lesz Crysis 3, 4, 5, 6, 6, 7, 8, 9 és Crysis Végtelen is."
  • Az új Sonic volt a legnépszerűbb játék a PSN-en, az októberi letöltések alapján készült tízes toplistán az első helyen végzett a negyedik rész első epizódja. Olyan játékokat előzött így meg, mint a Lara Croft and the Guardian of Light (harmadik hely), a Sonic Adventure (negyedik), a Castle Crashers (hatodik) vagy a PSOne-os Final Fantasy IX (tizedik).
  • Visszafelé is kompatibilis a DJ Hero 2, ugyanis az Activision kiadott egy új frissítést, amelynek hála a második játékban is lejátszhatjuk az eredeti részhez letöltött mixeket. Értelemszerűen ilyenkor nem fognak működni a DJ Hero 2 újdonsült fícsörei.
  • Napi 3 órát játszanak átlagosan az Xbox Live előfizetői, árulta el Dennis Durkin, a Microsoft egyik igazgatója. Elmondása szerint az online szolgáltatás 25 millió felhasználójának a több mint fele hajlandó előfizetni a Gold-szolgáltatásokra, akik aztán ki is használják az előfizetésüket. Mint kiderült, az ominózus 3 órának a 40 százaléka a nemjátékos aktivitások, például a Last.FM használatával telik.
  • Jövőre indul el a Civilization Network, amely Sid Meier klasszikus stratégiai játékának a Facebook-os változata lesz. Strauss Zelnick, a Take-Two fejese szerint "viszonylag hamar", már a jövő év elején belevethetjük magunkat az ingyenes játékba. "Csak még egy kört!"
  • Decemberben jelentik be a Saints Row-mozit. A film a Saints Row harmadik részével párhuzamosan jelenik meg, amelynek a tervek szerint még 2012 márciusa előtt be kell következnie. A Saints Row 3-at szintén a következő hónapban mutatják be, a Spike-féle Video Game Awards keretein belül.
  • A kötelező ráadás trailer: p.balou küldte be a The Witcher 2 fejlesztői videonaplójának első fejezetét, amely a játék motorja kerül bemutatásra. A közel 10 perces szösszenetet ugyan lengyelül vették fel, azonban felirat van, mégpedig angolul. Köszönjük!

9 komment - szólj hozzá!