Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
2012-ig sok Crysis-t nem tudnak csinálni:D
#8
#6: Esetleg majd 1 parhuzamos univerzumban..., aztan a 2ik, a 3ik, a 4ik, meg ugye a vegtelen szamu parhuzamos univezumban. ^^

Egyebkent jo a Crysis, a Warhead is jo volt, porgos-latvanyos akcio-jatekok, a mufajukban nagyon jok szerintem. Akinek nem tetszik a stilus, az ugy is majd massal fog jatszani, van boven eleg jatek a piacon.
#7
hát rá is fér a javítáj a fallout new vegas-ra :S
#6
Szerintem a kovetkezo Crysis javaban az urben jatszodik. Legalabb is szerintem arra viszik el a tortenetet.
#5
Saints Row film? Ez komoly? Remélem bukta lesz. ^^
#4
Crysis 2,3,4,5,6,6?,7,8,9 Egy kis elirás :)

Szem jó játék a crysis (tény, semmi extra de azér jó)
#3
Szerintem nem nagyon kéne több Crysis-t csinálni a 3 után.Az első se volt nagy szám csak a grafika.És gyanítom a 2. rész se lesz jobb.Ugyanúgy csak a grafika.Mert ebben valóban kiemelkedő a gém.De semmi több.És grafikával sztem nem igen lehet eladni egy játékot.Bár ki tudja.Manapság úgyis csak a grafika számít minden 2. gémernél.
#2
Az a 10 Crysis egy kicsit sok lesz szerintem. De azért el tudok képzelni olyat, hogy mondjuk a földönkívüliek egyik anyahajójából indulunk fogolyként :)
#1
A Crysis-t eredetileg trilógiának tervezték, soha nem volt szó arról, hogy csak 2 részes lesz. Viszont így a történet lesz érdekes, vagy részenként más városokat kell megtisztítani? Az már elég rókabőr.