Fight Night Champion - az első trailer

  • Írta: tjames
  • 2010. november 13.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Fight Night Champion első előzetese! Az EA Sports szerint az új részben az egyjátékos módot helyezik előtérbe, s a játék egy teljesen új fejezetet fog nyitni a sorozat történetében. Valószínűleg ennél több információra nincs szüksége a rajongóknak, hogy azonnal továbbkattintsanak!

És itt van! A boksz(játék) rajongók gondolom már nagyon várják a következő a Fight Nightot, és végre meg is érkezett a debut trailer a Champion alcímet viselő részről. Nagyon ütős darabnak tűnik! A videóban - ami in-game motorral készült - úgy néz ki, hogy visszavettek a negyedik részben kicsit karikatúrásított arcokból, s itt már szinte fotóhű fizimiskákkal szállhatunk ringbe. Ahogy a videóból lejön, sokkal jobban rágyúrtak a fejlesztők a szorítón kívüli dolgokra, igazi gyöngyszem lesz ez!

Egyvalamiről nincs még infó, hogy mit jelenthet az a korábban annyira beharangozott új irányítási mód? Talán elhajlik a Kinect felé? Nem tudni még, de ha így lesz, akkor velem ez a játék meg fogja vetetni a mozgásérzékelős irányítást, az biztos - de persze ne rohanjunk még így előre, egyelőre semmi jel nem utal erre.

8.
8.
amd33
Az az igazság hogy tetszett ez az ízelítő...
Jó lesz a game ha adnak alá egy jó sztorit:D
7.
7.
waynerooney108
#6: Teljesen igazad van! Szerintem a 4 grafikáját kellene összerakni a 3 kezelhetőségével!!! Nekem a 4 csaalódás volt! És remélem ebben nem követik el azt a hibát mintaz előzőben, hogy a karrier módot elrontják a sok hülyeséggel, meg naptározás meg ilyen sz*rok!
6.
6.
helloszabi
remélem jó lesz, nekem a 4-es irányítása pl. nagy csalódás volt a 3-ashoz képest (a grafika viszont jó lett)
5.
5.
dcarnold
Hát ez oda ba*os játék :D
4.
4.
Oliv3r
jó cucc, részemről tuti vétel, lassan adagolhatják is az infókat :)
leginkább az új bunyósok érdekelnek.
3.
3.
tjames
Bővebb beszámoló róla: http://xbox360.ign.com/articles/113/1134132p1.html
2.
2.
zsilvolgyi
Sosem szerettem a bunyót:D
1.
1.
asdwarr
pont ezen gondolkodom én is, mióta egyáltalán bejelentették a 2 mozgásérzékelős rendszert, hogy semmihez sem fogható játékélményt tudna nyújtani(esetemben) a move-os fight night, szerintem teljesen adja magát a kinect és a move kompatibilitás:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...