Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt az Activision legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében olvashattuk, a kiadó a jövőben még inkább építene majd a Transformers-sorozatra, és szerencsére az eddigi legjobb adaptációt, a War for Cybertront sem fogják elfelejteni a készítők, aminek nyilván mindenki örül. Mi is.

Az Activision mindössze annyit árult el legutóbb, hogy "lesznek új Transformers-játékok", a részletektől azonban nem túl humánus módon megkímélte a rajongókat. Most sem ők, hanem a játékfigurákat gyártó Hasbro erősítette meg azokat a feltételezéseket, miszerint a War for Cybertront fogja többek között folytatni a kiadó.

A Hasbro digitális médiával és videojátékokkal foglalkozó részlegének vezetője, Mark Blecher jelentette be a jó hírt, aki mint mondta, teljesen odáig volt a nyáron megjelent első résztől. Valahogy így voltak ezzel a sajtó és a játékosok is, ugyanis a War for Cybertron első része nem csak a legjobb értékeléseket kapta, hanem az egyik legsikeresebb játék is volt, amit valaha a Transformers-sorozat alapján készítettek. Az első pletykák szerint a folytatást is a High Moon Studios fogja fejleszteni (és mi megszavazzuk a bizalmat a San Diego-i csapatnak), a megjelenésre azonban 2012-ig várni kell.

De addig sem maradunk Transformers nélkül: jövőre jön a harmadik mozifilm, a Dark of the Moon, amely természetesen szintén nem maradhat játékadaptáció nélkül, továbbá 2011-re ígérik a NetDragon Transformers MMO-jának megjelenését is, amely a korábbi tervekkel ellentétben megjelenik a "nyugaton" is - az eredeti bejelentés szerint a játék gyakorlatilag mindenhol játszható lett volna, kivéve Európát és Amerikát.

10.
10.
Exinor
#9: Pontosan, nem lehet egy szóval leszarozni, csak azért, mert neki nem jött be, mellesleg ez csak magát minősíti.Mellesleg a szaksajtó is nagyon jó véleménnyel volt a játékról és nem azért kapott magas pontszámokat, mert 100 millió dollárokat költöttek a hypra és akkor már nem lehet lehúzni...
9.
9.
sunstreaker
aki semmit nem konyít a TransFormers - hez, vagy nem is játszott az aktuális játékkal, az minek ír ide hozzászólást?
8.
8.
Exinor
Aki valamit is konyít a Transformershez (itt nem a mostani 2 filmre gondolok, mert annak semmi köze nem volt hozzá), az tudja igazán megbecsülni ezt a játékot. Az eddigi legjobb Transformerses játék volt, én várom a folytatását. Egyetlen hibája volt, hogy néha már kezdett nagyon monoton lenni, de a hangulat, meg a sztori vitt tovább.
Nem volt egy KZ2 szintű grafikai csoda, de nem is nézett ki rosszul, jól állt neki az U3 engine (bár 1-2 helyen meglepődtem, mert nem töltötte be rendesen az éppen felbukkanó decepticon texturáit, bár lehet ez a ps3-as változat hibája, nem olvastam utána, hogy van-e vagy nincs portolási hiba)
Persze jók a látványos jelenetek, de nem kellene olyan szintre jutni, mint mondjuk a MW2 single része, hogy az egész játék egy rohadt nagy script...
7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
pjoco
#5: Hát jah ilyen Call of Duty szinten lenne benne az akció részek jó sok lassítással! :D Faintos lenne!
5.
5.
givi6
a multira kiváncsi lennék...
am, a játékkal kapcsolatba sztem olyat kéne csinálni, hogy minden házat lelehet rombolni, de olyan modellekel mint a red factionban...
meg olyan kemény jelenetekkel mint : a átrepülök a házon, átdobom rajta ez ellenséged, meg vagányan kifarolok a falbol, meg egyéb mozdulatok...
az eddigiek elég szarok voltak
4.
4.
Garfartix
Ez egy szörnyű játék volt!
3.
3.
Bumbi_King
#2: OFF: Jaja ilyen nekem is van hogy más jön be másra kattintva...

Am tölem jöhet :D
2.
2.
Rapid
Nabakker, addigra javítva lett. :D
1.
1.
Rapid
És ez miért is a "Folytatódik a Transformers: War for Cíbertron' linkre kattintva jön be???!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...