Gears of War játék készül a Kinectre?

  • Írta: InGen
  • 2010. november 16.
  • Pletyka
Link másolása
Habár még csak pletyka szintjén létezik a dolog, de mindenesetre felmerült, hogy a Microsoft egyszer s mindenkorra le akar számolni azzal a nézettel, hogy a Kinect csak egy újabb casual játékszer. S mi lenne erre alkalmasabb egy új Gears of War játéknál?

A múlthéten nálunk is elstartolt a Kinect, s ahogy azt a bemutatónkban láthattátok, nem igazán készültek rá keményvonalas játékok. Legalábbis nem az első körben. A Fighters Uncaged-et pedig nem számítjuk, mert előbb lépnék be egy durva hármas szexbe a Pa-dö-dö tagjaival, minthogy azzal bármilyen formában játsszak.


Persze elvárjuk a Microsofttól, hogy előbb vagy utóbb hardcore játékok is jöjjenek a Kinectre, s a cég valószínűleg inkább előbb, mint utóbb szeretné teljesíteni elvárásainkat. Olyan pletykák röppentek fel ugyanis "megbízható forrásokból", melyek azt mondják, hogy az Epic már javában dolgozik egy Kinect-kompatibilis Gears of War címen.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez vajon egy teljesen új játékot jelent vagy azt, hogy a Gears of War 3 támogatni fogja a mozgásérzékelős technológiát. A Microsoft perszen nem kommentálja a pletykákat, de állítólag mindent megtudunk decemberben a SpikeTV-féle Video Game Awardson.

Vajon milyen lenne egy Kinectet használó Gears?

8.
8.
McDuff
de hülye vagy InGen:DXD
7.
7.
Dani999
Remelem azert az iranyitas megmarad rendesen karra is nem pedig kinectre :D
6.
6.
Giga0509
Lehet benne valami.Ezt írta tegnap CliffyB a twitteren: "No Kinect in Gears of War 3."
5.
5.
BloodyDeath
Elkerülhetetlen, hogy mint Kinect-re mind Move-ra fejlesszenek hardcor gémesek igényeit kielégítő játékokat. De avval számolni kell, hogy helyenként a megvalositás eléggé ratyi lesz, legalább is az első körökben, de nagyon reménykedek benne, hogy mindkét jószágra fognak értelmes és elfogadható játékokat porciózni.
Mert ugyebár egy causal gémet sokkal könyebb meg hamarább meglehet csinálni és fogyaszthatóvá tenni, mint egy FPS-t Hack and Slash-t TPS-t vagy akármilyen más stilusú komplexebb egybefüggőbb átvezető videó orientált játékot.
Remegve várom már azt a pillanatot, mikor a tv elött ugrálhatok, nem azon tanakodva, hogy most akkor 5 éves vagy 22 vagyok?
De akkor is a jack duggó kell a fejbe oszt go. :D :)
4.
4.
hakydakillah
Szerintem most kell a Kinectnek, hogy nagy cégek reklámozzák pletyka szinten, amit a jövőben simán cáfolhatnak,mikor már több millió darab el lesz adva...

Amúgy szerintem ami tök reális, hogy lesz a GOW3-ban egy lebutított multiplayer mód direkt Kinectre.
2.
2.
ChainGun112
milyen lenne? qrva jó :DDd

(elképzeltem ahogy a lancer-rel pirítok) :DD:D
1.
1.
p.balou
Ma ilyen Kinect nap van?O_O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...