Számít a rajongókra az ingyenes APB

Mint arról nemrégiben hírt adtunk, a GamersFirst szerezte meg a hányatott sorsú MMO, az All Points Bulletin jogait. Az már biztos, hogy egy ingyenes modell bevezetésén munkálkodnak jövőre, de nem szeretnék ugyanazt a hibát elkövetni: éppen ezért a cég számít a rajongói visszajelzésekre.

Az APB tele volt hibákkal a megjelenése idején, olyannyira súlyos volt a helyzet, hogy az "MMO GTA" billoggal megáldott játék alig három hónap után bezárta a kapuit és ez okozta a fejlesztők, a Realtime Worlds bukását is. Szerencsére a játék nem veszett el, hiszen az ingyenes online játékokra szakosodott GamersFirst (illetve tulajdonosa, a K2 Network) látott potenciált benne.

Így a cím jövőre újra megjelenik All Points Bulletin: Reloaded néven, ingyenesen, csupán a mikrotranzakciókért kell majd fizetnünk, ha komolyabban bele szeretnénk ásni magunkat az utcai ámokfutásba. A GamersFirst vezérigazgatója, Joshua Hong így nyilatkozott róla:

"Hiszünk abban, hogy a játékosaink alkotta közösség el fogja mondani, hogy mi tetszik vagy mi nem tetszik a játékban, és mit szeretnének benne viszontlátni, megalapozva ezzel az APB fejlődésének folyamatát."

A cég technológiai főnöke, Bjorn Book-Larsson elmondta: "Az APB olyan játék volt, melyet több, kivételes tulajdonság és néhány ragyogó ötlet jellemzett, bár sorsa megpecsételődött a kezdeti rossz egyensúly és a gyenge bevételek miatt. Fel szeretnénk vértezni minden különlegességgel a címet, mint például páratlan karakterekkel és az autók testreszabásának lehetőségével, majd teljesen igyenessé tenni bárki számára."

Hozzátette: "Még a tervezés és a kivitelezés egyik korai szakaszában vagyunk, s hamarosan megosztjuk majd a további részleteket. Szeretnénk, ha a GamersFirst közössége aktívan részt vállalna a tervezett változtatások számos területén."

Az All Points Bulletin: Reloaded tehát ott fog domborítani, ahol az előd elvérzett, ha Neked is lenne bármilyen javaslatod, hogy mivel lehetne jobb a játék, írd meg nyugodtan a GamersFirstnek!

4 komment - szólj hozzá!