L.A. Noire - indulhat a diavetítés!

  • Írta: tjames
  • 2010. november 19.
  • Képek
Link másolása
Új screenshotok érkeztek a Rockstar legújabb játékából, a negyvenes évek gengsztertörténeteit feldolgozó L.A. Noire-ból. A GameTrailers nem cicózott, diavetítést csináltak az új képekből, hogy mi aztán a kellemes háttérzene társaságában már csak a látnivalókra tudjunk koncentrálni. Jó szórakozást!

A Mafia II által hagyott űrt betöltését várjuk ettől a játéktól: az valahogy nem hozta a tőle elvártakat, bár az is lehet, hogy "túlvárta" magát mindenki. A Rockstarban viszont joggal bízunk! A L.A. Noire a képek alapján nagyon jól fog kinézni, hűen adja vissza a gengszterek korát, és remélhetőleg a játékmenete is jobb lesz, mint a maffiásnak.

4.
4.
Jinbobo
Ebben csalódni senki sem fog! Volt már rossz játéka a Rockstarsos fiúknak? Természetesen nem. Ők nem ígérgetnek, hanem teljesítenek! A Mafia2 hibái: Buta. rövid, ötlettelen. Mindezek ellenére azért jól elvóltam vele míg tartott, de többet vártam tőle! A Rockstar majd változatos küldetéseket és egy jól megírt sztorit ad, általában a megszokott 15-20órás történetével.
3.
3.
_Tappancs_
amikor néztem ennek ajátéknaka videóját 2 dolog tünt fel..
1. valamiért recés/bár engem nem zavar/
2. nagyon jó a száj mozgása.. tök természetes volt /tetszett/
---------------
2.
2.
Top Secret
Nekem is nagyon tetszett a Mafia 2 ha én látom hogy az R fejleszti akkor tudom hogy nem lesz rossz game.
1.
1.
kerekeske
Hm.De mikor lesz az akkor?Nekem a Mafia2 is nagyon bejött,ez még nagyon távolinak tűnik.Tom,rohadt nehéz jó krimit csinálni,merev arcok,primitív gépi intelligencia,miből is lesz a játék élmény?Na ez a rajzolók dilemmája.Meg az enyém.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...